- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Programın adı başlıkta da yazdığı gibi TranslucentTB.
Google'a aratarak indirebilirsiniz bir çok sitede mevcut.
Program düşük ram ve işlemci kullanarak sisteminizi yormuyor. Sadece bir kaç MB ram kullanıyor.
Örneklerdeki gibi şeffaf olması için yapmanı gereken tek şey programı kurmak.
Örneklerdeki Arka Planları isteyenler için link bırakıyorum;
Google'a aratarak indirebilirsiniz bir çok sitede mevcut.
Program düşük ram ve işlemci kullanarak sisteminizi yormuyor. Sadece bir kaç MB ram kullanıyor.
Örneklerdeki gibi şeffaf olması için yapmanı gereken tek şey programı kurmak.
Örneklerdeki Arka Planları isteyenler için link bırakıyorum;
Ekstra olarak görev çubuğundaki simgeleri ortaya almak isteyenler için de göstereyim;
Görev çubuğuna sağ tık basıyoruz.
"Araç Çubukları" ve oradan da "Bağlantılar"ı seçiyoruz.
Açtıktan sonra görev çubuğunun sağ tarafında iki çizgi ve "Bağlantılar" yazacaktır.
2 çizgiden fare ile tutup en sola taşıyoruz ve simgeler görev çubuğunun sağ tarafından çıkıyor
Yine aynı şekilde (bu örnektekine göre konuşuyorum) Chrome simgesinin yanındaki iki çizgiden tutup ortaya taşıyoruz.
En soldaki bağlantı yazısını "Bağlantılar"ın üzerine sağ tıklayıp metni göster ve başlığı göster'e tıklayarak (eğer tikli ise) yok edebilirsiniz.
Görev çubuğuna sağ tık basıyoruz.
"Araç Çubukları" ve oradan da "Bağlantılar"ı seçiyoruz.
Açtıktan sonra görev çubuğunun sağ tarafında iki çizgi ve "Bağlantılar" yazacaktır.
2 çizgiden fare ile tutup en sola taşıyoruz ve simgeler görev çubuğunun sağ tarafından çıkıyor
Yine aynı şekilde (bu örnektekine göre konuşuyorum) Chrome simgesinin yanındaki iki çizgiden tutup ortaya taşıyoruz.
En soldaki bağlantı yazısını "Bağlantılar"ın üzerine sağ tıklayıp metni göster ve başlığı göster'e tıklayarak (eğer tikli ise) yok edebilirsiniz.
Son düzenleme: