Windows 10 Sıfırlama

egeeyksl

80+
Reaksiyon skoru
18
Windows 10 un kendi sıfırlama özelliği ile bilgisayarımı sıfırlasam bir kalıntı olur mu ? Ayriyetten başka bir flash bellek ile windows kurmama gerek kalmıyor diye ordan yapmayı düşünüyorum.
1616491125306.png

Windows 10 un kendi sıfırlama özelliği ile bilgisayarımı sıfırlasam bir kalıntı olur mu ? Ayriyetten başka bir flash bellek ile windows kurmama gerek kalmıyor diye ordan yapmayı düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Sıfırlama yaparsanız, Windows geriye dönüş için ve eski dosyalarınızı saklayabilmek için bilgisayarınızda bir alan ayırır. Bu yüzden sıfırlama yaptığımızda aslında hiçbir program yokmuşçasına bilgisayarınız çalışmaz. Diski biçimlendirsen bile o alan otomatik ayrılır.

Tamamen fabrika çıkışı gibi bir bilgisayara sahip olmak istiyorsan, format atman gerekiyor.

Ayrıca bu aralar sıfırlama yapan birkaç arkadaşta (bunlara ben de dahilim) sıfırlama esnasında klavye ve mouse problemi yaşadıklarını duydum. Onun da tek çözümü format oluyor. Karar senin tabii.

Windows 10 un kendi sıfırlama özelliği ile bilgisayarımı sıfırlasam bir kalıntı olur mu ? Ayriyetten başka bir flash bellek ile windows kurmama gerek kalmıyor diye ordan yapmayı düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde sıfırlarsan Windows dosyalarını C diskine "Windows Old"şeklinde yedekler.

En sağlıklısı temiz kurulum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri