Windows 10 temiz kurulum yapamıyorum

tamam hocam hallettim sağolun şimdi dediğiniz siteden ikinciyi indireceğim değilmi
Aynen hocam. Yukarıdaki mesajımı daha düzgün olsun diye düzenledim, tekrardan kontrol edebilirsin.

1) https://www.intel.com.tr/content/ww...ane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html Başta f6vmdflpy-x64.zip bunu indirin. f6vmdflpy-x64 klasörünü dosyaya çıkartın.
2) Sonra f6vmdflpy-x64 dosyasını Windows format belleğinizin içine atın. Ondan sonra tekrardan Windows kurduğunuz bilgisayara takın. Tekrardan Disk seçme kısmına geldiğiniz zaman sürücü yükle kısmına tıkla ve f6vmdflpy-x64 dosyasını seçip kurun ve ardından Windows formatını atın.
hocam klasöre çıkart dediğiniz belirtilen klasöre ayıkla demek istiyorsunuz değil mi? daha sonra çıkan ekrandan ne yapmam gerek önceden böyle bir problem yaşamadığım için hiç bilgim yok

hocam klasöre çıkart dediğiniz belirtilen klasöre ayıkla demek istiyorsunuz değil mi? daha sonra çıkan ekrandan ne yapmam gerek önceden böyle bir problem yaşamadığım için hiç bilgim yok
Aynen klasöre ayıkla. Ayıklanan f6vmdflpy-x64 dosyasını direk flash belleğinin içine at.

Geri