Windows 10 temiz kurulum yapamıyorum

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Arkadaşlar şuan win 10 temiz kurulum yapıyorum. Yüklenecek sürücüyü seçin kısmına geldim ve herhangi bir sürücü gözükmüyor ne yapmalıyım

Laptop, masaüstü? IRST sürücüsü ile görebilirsin veya biosdan ayarını açman gerekiyor

Laptop, masaüstü? IRST sürücüsü ile görebilirsin veya biosdan ayarını açman gerekiyor
laptop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ne yapmam lazım şu an kurulum ekranındayım pc yi kapatıp biosa mı girmem gerek

laptop

hocam ne yapmam lazım şu an kurulum ekranındayım pc yi kapatıp biosa mı girmem gerek
imzamdaki sistemden farklı

laptop

imzamdaki sistemden farklı
Laptop Intel işlemcili mi?

1) https://www.intel.com.tr/content/ww...ane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html Başta f6vmdflpy-x64.zip bunu indirin. f6vmdflpy-x64 klasörünü dosyaya çıkartın.
2) Sonra f6vmdflpy-x64 dosyasını Windows format belleğinizin içine atın. Ondan sonra tekrardan Windows kurduğunuz bilgisayara takın. Tekrardan Disk seçme kısmına geldiğiniz zaman sürücü yükle kısmına tıkla ve f6vmdflpy-x64 dosyasını seçip kurun ve ardından Windows formatını atın.

ne yapmam gerek

https://www.intel.com.tr/content/ww...ane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html
Bunu indirin. f6vmdflpy-x64 klasörünü dosyaya çıkartın. Sonra Windows format belleğinizin içine atın. Ondan sonra tekrardan Windows kurduğunuz bilgisayara takın. Tekrardan Disk seçme kısmına geldiğiniz zaman sürücü yükle kısmına tıkla ve f6vmdflpy-x64 dosyasını seçip kurun ve ardından Windows formatını atın.
hocam şuan kurulum ekranından çıkıp eski windowsu normal bir şekilde kullanabilir miyim

ne yapmam gerek

hocam şuan kurulum ekranından çıkıp eski windowsu normal bir şekilde kullanabilir miyim
Evet hocam kullanabilirsin.

Evet hocam kullanabilirsin.
hocam nasıl yapacağım kurulum ekranında sol üst köşeye basarak mı geri geleyim yoksa direk laptopu kapayıp usb yi söküp açayım mı

hocam nasıl yapacağım kurulum ekranında sol üst köşeye basarak mı geri geleyim yoksa direk laptopu kapayıp usb yi söküp açayım mı
Senin işlemcin tam olarak nedir hocam? Sorun başka şeyden de kaynaklı olabilir. Çünkü şuan yazdıklarınıza göre içinde Windows var diyorsunuz. Sağ üstteki çarpıdan kapatabilirsin.

Senin işlemcin tam olarak nedir hocam? Sorun başka şeyden de kaynaklı olabilir. Çünkü şuan yazdıklarınıza göre içinde Windows var diyorsunuz. Sağ üstteki çarpıdan kapatabilirsin.
hocam sistem benim değil i7 diyor arkadaş ona canlı yayın üzerinden anlatıyordum klasik bir şekilde usb ye win kurulum dosyası yazdırdım ardından biostan usb yi seçtim ardından normal bir şekilde kurulum ekranı geldi nasıl çıkacağım kurulum ekranından

hocam sistem benim değil i7 diyor arkadaş ona canlı yayın üzerinden anlatıyordum klasik bir şekilde usb ye win kurulum dosyası yazdırdım ardından biostan usb yi seçtim ardından normal bir şekilde kurulum ekranı geldi nasıl çıkacağım kurulum ekranından
Hocam en sağ üstte kırmızı çarpı işareti yok mu?

Geri