- Konu Sahibi Konu Sahibi
nvidia gt710mdrıverların kurulu olup bu sorunun çıkması hiç normal değil.bendede laptop var ekran kartı drıverını kurmadığım zaman bendede kayboluyor uyku modu.ekran kartın nedir ?
nvidia gt710mdrıverların kurulu olup bu sorunun çıkması hiç normal değil.bendede laptop var ekran kartı drıverını kurmadığım zaman bendede kayboluyor uyku modu.ekran kartın nedir ?
https://www.nvidia.com.tr/driversnvidia gt710m
geforce experience dan baktıgımda en güncel sürücü kurulu zaten diyor onun dışında aygıt yöneticisine girdiğimde güncelenmesi gereken driver yok driver booster ile taradıgımdada yokdrıverların kurulu olup bu sorunun çıkması hiç normal değil.bendede laptop var ekran kartı drıverını kurmadığım zaman bendede kayboluyor uyku modu.ekran kartın nedir ?
sen yinede yükle.en sağlıklısı kendi sitesinden temiz kurulum.geforce experience dan baktıgımda en güncel sürücü kurulu zaten diyor onun dışında aygıt yöneticisine girdiğimde güncelenmesi gereken driver yok driver booster ile taradıgımdada yok
ekran kartı sürücülerini yükledin mi?Laptpouma format attiktan sonra uyku modunun kayboldugunu gördüm ayni zamanda ekran çözürlüğünü değiştremiyorum ve ekran parlakliği kısılmıyor
aga yükledim kurdum hala aynısen yinede yükle.en sağlıklısı kendi sitesinden temiz kurulum.
güncelekran kartı sürücülerini yükledin mi?
bende 2004 kullanıyorum.flasha gpt olarak mı yazdırdın ?aga yükledim kurdum hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncel
windows10 un eski bir sürümüne formatmı atsam acaba belki benim kullandıgım sürümde sıkıntı var 2004 sürümünü kullanıyorum
laptop mu kullanıyorsun ?aga yükledim kurdum hala aynı
güncel
windows10 un eski bir sürümüne formatmı atsam acaba belki benim kullandıgım sürümde sıkıntı var 2004 sürümünü kullanıyorum
Mbrbende 2004 kullanıyorum.flasha gpt olarak mı yazdırdın ?
Evtlaptop mu kullanıyorsun ?
gpt olarak yazdırıp biostan uefı'yi açıp tekrar dene.Mbr
Evt
Pc suan mavi ekran verdi acilirken geri yükleme yapiyogpt olarak yazdırıp biostan uefı'yi açıp tekrar dene.
nasıl yani ? masaüstü gelmiyor mu ?PC suan mavi ekran verdi acilirken geri yükleme yapiyo
açıldı şimdi az önce açılırken mavi ekran verdi iso dosyasını indiriyomnasıl yani ? masaüstü gelmiyor mu ?