Windows 10'dan 11'e geçiş

Flarion

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhabalar windows 10 kullanıcısıyım windows 11'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var. İntel işlemcili bir sistem kullanıyorum ve geçen gün anakartım için bios güncellemesi yaparken windows 11 için ve windows 10 için farklı driverlar olduğunu gördüm. Windows 11 e geçerken bu driverları tekrardan 0 dan mı kurmam gerek ve bir de windows 10 kısmında olmayıp windows 11 kısmında olan driverlar da gördüm. Windows 10 u direk 11 e yükseltsem olmuyormu driverları illa windows 11 e özelmi kurmam lazım?

değil dostum bana kalırsa geçme pişman olursun şöyle 3-6 ay sonra geç bütün programlar oyunlar hata error veriyor

arkadaşım geçti pişmanım diyor
bende geçerken ssd bozuldu garantiye gönderdim değişim yaptılar Allahtan en az 1 yıl filan geçmem muhtemelen

ben cok rahat bir sekilde kullaniyorum hicbir hata ile karsilasmadim win 10 a gore 10-15 fps artisi sagladi benim pc de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben yükseltme ile geçtim driver konusunda bir problem yok.

Merhabalar windows 10 kullanıcısıyım windows 11'e geçmeyi düşünüyorum fakat aklımda bir kaç soru var. İntel işlemcili bir sistem kullanıyorum ve geçen gün anakartım için bios güncellemesi yaparken windows 11 için ve windows 10 için farklı driverlar olduğunu gördüm. Windows 11 e geçerken bu driverları tekrardan 0 dan mı kurmam gerek ve bir de windows 10 kısmında olmayıp windows 11 kısmında olan driverlar da gördüm. Windows 10 u direk 11 e yükseltsem olmuyormu driverları illa windows 11 e özelmi kurmam lazım?
Bu haber fikirlerini biraz daha oturtur. Ben de geçmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,434
Üyeler
186,487
Son üye
biosdaddy
Geri