Windows 10'mu yoksa 11'mi

3 yıl oldu hocam. Sizce de win 11 geçmenin zamanı gelmedi mi ?

Oyun açısından hangisi daha iyi olur..
Win11 de çok sorun kalmadı diye biliyorum ama emin değilim kendim 11 kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım yakında 12 nin de geleceğini düşünürsek bence en son sürümü kullanmak en mantıklısı.

Windows 11 olabilir belki. Neden arayüzü evet güzel ama onun dışında her şeyi çok kötü.

Pro ne sunucu mu kuracak sunucu mu yönetecek şirket bilgisayarını mı kullanacak ? Home kur gereksiz servisleri de kapat 3 3.5 gb ram kullanıyor max mis gibi win 10 dan %10 daha fazla ram kullanıyor sadece 10 numara işletim sistemi

H
Bilemiyorum Çok kararsız kaldım
Hocam Windows 11 sadece kullanıcılara daha güzel gözüksün diye yapıldı bir sürü özelleştirme getirdiler işletim sistemi güzel gözksün diye bunlarda bi cacığa yaramaz oyun için

win11 23h3 sürüm var bi sıkıntı yok şimdilik tek sıkıntı biraz fazla ram kullanıyo bide win10alışmışken biraz sürüyo win11e alışmak

Güvenlik güncellemelerinden dolayı hep son sürüm kullanırım ama 11 de aşırı stabil olduğunu söyleyemem 8,8.1 de yaşadığım takılma çökme sorunlarını yaşıyorum ama son 1 senedir filan çok azaldı.

Oyun açısından hangisi daha iyi olur..
kral çokta FPS farkı olmuyor bazı oyunlarda Windows 11 daha iyi bazı oyunlarda Windows 10 daha iyi ama arasında çokta FPS farkı olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güvenlik güncellemelerinden dolayı hep son sürüm kullanırım ama 11 de aşırı stabil olduğunu söyleyemem 8,8.1 de yaşadığım takılma çökme sorunlarını yaşıyorum ama son 1 senedir filan çok azaldı.
Ayn katılıyorum yani geçmek isteyen olursa da Windows 11 superlite öneriyorum orijinal Windows 11 1000 basıyor çünkü performans açısından

Geri