Win11 de çok sorun kalmadı diye biliyorum ama emin değilim kendim 11 kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım yakında 12 nin de geleceğini düşünürsek bence en son sürümü kullanmak en mantıklısı.Oyun açısından hangisi daha iyi olur..
Wİndows 10 bin basar
3 yıl oldu hocam. Sizce de
11 ProOyun açısından hangisi daha iyi olur..
Pro ne sunucu mu kuracak sunucu mu yönetecek şirket bilgisayarını mı kullanacak ? Home kur gereksiz servisleri de kapat 3 3.5 gb ram kullanıyor max mis gibi win 10 dan %10 daha fazla ram kullanıyor sadece 10 numara işletim sistemi11 Pro
Hocam Windows 11 sadece kullanıcılara daha güzel gözüksün diye yapıldı bir sürü özelleştirme getirdiler işletim sistemi güzel gözksün diye bunlarda bi cacığa yaramaz oyun içinBilemiyorum Çok kararsız kaldım
Windows 11 geçmene tavsiye etmiyorum ama geçmek istiyorsan Windows 11 superlite yükle daha iyi orjinal Windows 11 den daha performanslı3 yıl oldu hocam. Sizce de win 11 geçmenin zamanı gelmedi mi ?
kral çokta FPS farkı olmuyor bazı oyunlarda Windows 11 daha iyi bazı oyunlarda Windows 10 daha iyi ama arasında çokta FPS farkı olmuyorOyun açısından hangisi daha iyi olur..
Ayn katılıyorum yani geçmek isteyen olursa da Windows 11 superlite öneriyorum orijinal Windows 11 1000 basıyor çünkü performans açısındanGüvenlik güncellemelerinden dolayı hep son sürüm kullanırım ama 11 de aşırı stabil olduğunu söyleyemem 8,8.1 de yaşadığım takılma çökme sorunlarını yaşıyorum ama son 1 senedir filan çok azaldı.