merhaba arkadaşlar bugün size 2 sorum var 1.sorum şu : ben incehesap'dan abdullah abinin videosunu çektiği bilgisayarlardan birini aldım fakat yanına işletim sistemi almadım yani bilgisayar geldiğinde freedos olacak ben de bunun yerine başka bir siteden orjinal windows 10 oem aldım ve %90 kurulum dvd'si gelecek ben şimdiki bilgisayarda dvd sürücüsü olduğu için dvd yi bu bilgisayara taksam sonrada içindekilerin hepsini 16 gb lık usb ye atsam boot menüden de usb yi seçsem direk olarak kurar mı yoksa( ben internetten biraz baktım iso yapma diye bir şey gördüm ama ne olduğunu anlamadım ) iso mu yapma
2.sorum ise şu : alacağım bilgisayardaki anakart gigabyte b450m s2h bu anakart boot menüde usb den kurmayı destekliyor mu ? ( yani bilgisayar açılırken boot menüyü açsam oradan da usb yi seçebiliyor muyum )
2.sorum ise şu : alacağım bilgisayardaki anakart gigabyte b450m s2h bu anakart boot menüde usb den kurmayı destekliyor mu ? ( yani bilgisayar açılırken boot menüyü açsam oradan da usb yi seçebiliyor muyum )