Windows 10'un Desteği Tam 6 Ay Sonra Bitiyor!

2024 LTSC için diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sisteme mi üzüldünüz yoksa nostalji diye mi :D
sorun belki driverlarda belki de donanımsal olabilir. benim bilgisayar da maviekran veriyordu chatgptye incelettim nvidiadan çöküyo dedi kral gtx 780ti vardı geçen yıl rtx 2060 aldım her hafta mavi ekran yiyordum şuana kadar sadece bir defa mavi ekran yedim o da rami aştığım için

sorun belki driverlarda belki de donanımsal olabilir. benim bilgisayar da maviekran veriyordu chatgptye incelettim nvidiadan çöküyo dedi kral gtx 780ti vardı geçen yıl rtx 2060 aldım her hafta mavi ekran yiyordum şuana kadar sadece bir defa mavi ekran yedim o da rami aştığım için
acer aspire v3 571 vardı çok hata veriyordu

2024 LTSC için diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sisteme mi üzüldünüz yoksa nostalji diye mi :D
nostaljiyeeeeee eskilerden insan ne zaman bahsetse hep güzel bir geçmiş oluyor gelecek içinse karamsarız bence

Desteğin kesilmesi benim için önemli değil, Modlu windows kullanıyorum yıllardır o yüzden güncelleme almıyorum. Windows profesyonel kullanıcıysan çok kafaya takmayın.

sizi bilmiyorum.benim win11 de pek sıkıntı yaşadığım söylenemz.hatta perfermansı 10 dan daha iyi

Windows 11'de şu an herkesin nefret ettiği Recall özelliği var mı ?

windows 8 şuana kadar kullandığım en stabil windows. belki arayüz beğenilmemiş olabilir ama windows 7den de 10dan da seri çalışıyordu benim eski bilgisayarda
oyun performansı olarak da çok iyidi ama 8.1 olmasa çoğu ui rezaleti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri