bende hala bu kasa mevcut xp retro oyun kolsolu yapmak için birebir i7 3770 işlemcim vardı onun xp driverleri varbendede böyle kasa vardı hddsini alıp çöpe attım atmasaydım keşke
bende hala bu kasa mevcut xp retro oyun kolsolu yapmak için birebir i7 3770 işlemcim vardı onun xp driverleri varbendede böyle kasa vardı hddsini alıp çöpe attım atmasaydım keşke
2024 LTSC için diyorumwindows 10 ilk çıktığında yüklemiştim açılırken mavi ekran veriyordu hep. güvenli başlat bile yememişti onda da mavi ekran veriyordu
sisteme mi üzüldünüz yoksa nostalji diye miyemin olsun duygulandım
sorun belki driverlarda belki de donanımsal olabilir. benim bilgisayar da maviekran veriyordu chatgptye incelettim nvidiadan çöküyo dedi kral gtx 780ti vardı geçen yıl rtx 2060 aldım her hafta mavi ekran yiyordum şuana kadar sadece bir defa mavi ekran yedim o da rami aştığım için2024 LTSC için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sisteme mi üzüldünüz yoksa nostalji diye mi![]()
seninki iyiymiş bende pentium işlemci 3 gb ram vardıbende hala bu kasa mevcut xp retro oyun kolsolu yapmak için birebir i7 3770 işlemcim vardı onun xp driverleri var
acer aspire v3 571 vardı çok hata veriyordusorun belki driverlarda belki de donanımsal olabilir. benim bilgisayar da maviekran veriyordu chatgptye incelettim nvidiadan çöküyo dedi kral gtx 780ti vardı geçen yıl rtx 2060 aldım her hafta mavi ekran yiyordum şuana kadar sadece bir defa mavi ekran yedim o da rami aştığım için
nostaljiyeeeeee eskilerden insan ne zaman bahsetse hep güzel bir geçmiş oluyor gelecek içinse karamsarız bence2024 LTSC için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sisteme mi üzüldünüz yoksa nostalji diye mi![]()
Ben ltsc kurdum ama sürekli mavi ekran veriyorw11 2024 LTSC tavsiye ederim baya sorunsuz Boşta Ram kullanımı 2.5 GB baya stabil çalışıyor.
oyun performansı olarak da çok iyidi ama 8.1 olmasa çoğu ui rezaletiwindows 8 şuana kadar kullandığım en stabil windows. belki arayüz beğenilmemiş olabilir ama windows 7den de 10dan da seri çalışıyordu benim eski bilgisayarda
Sorunlu o zatenBen ltsc kurdum ama sürekli mavi ekran veriyor
var fakat Windows Insider Programı'na kayıtlı olan Copilot+ PC'lerde önizleme olarak mevcutWindows 11'de şu an herkesin nefret ettiği Recall özelliği var mı ?