Neler Yeni

Windows 11 24H2 geçilir mi?

CharlesPolat

80+ Bronze
Bazıları donmalar droplar falan diyordu. Optimizasyon düzeldi mi yükseltilir mi ?yoksa hala beklenir mi ne diyorsunuz bir de geçerken bazıları format gibi her şey sıfırlanarak geçiliyor diyordu yükseltince de mi aynısı bilgisi olan var mı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
Oğuz
Ben geçtim. Hayır bir şeyin silinmez ama şöyle saçma bir şey oldu yeni güncellemede, arka plana koyduğum fotoyu PC'den silince arka plan siliniyor.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
5 gün önjce geçtim. win10 ile oynadığım aynı oyunlarda drop, fps düşmesi yaşamadım. ama bazı can sıkıcı şeyleri var. kurulum yaparken zorla hesap koydurtuyor şifre koyması zor sonra uğraştım. onu dışında güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
2 farklı bilgisayarda kullanıyorum temiz kurulumla herhangi bir sorun yaşamadım gayet akıcı ve rahat

CharlesPolat

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz kurulum mu yapmak lazım peki yoksa yükseltsekte olur mu birde ne kadar sürüyor uzun muydu

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bazıları donmalar droplar falan diyordu. Optimizasyon düzeldi mi yükseltilir mi ?yoksa hala beklenir mi ne diyorsunuz bir de geçerken bazıları format gibi her şey sıfırlanarak geçiliyor diyordu yükseltince de mi aynısı bilgisi olan var mı
Bende pc donuyor arasıra ama hala W11 mi vanguard mı discord mu anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz kurulum mu yapmak lazım peki yoksa yükseltsekte olur mu birde ne kadar sürüyor uzun muydu
Kesinlikle temiz kurulum şart yoksa bozulmalar olabiliyor sistemde.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
Ben temiz kurulum yapmadım, Windows 11 deneme sürümünden beri sürekli her güncelleme geldiğinde güncelledim, ilk tam sürümde de deneme sürümü aboneliğimi sonlandırdım, hiçbir zaman sorun yaşamadım ama dediğiniz gibi bazı kişilerde sorunlar olmuş, anlam veremiyorum.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
VeV
Temiz kurulumdan kastınız sıfırdan kurmak mı? Ben 10 dan yükseltme yöntemiyle 11 e geçmeyi düşünüyordum da. Ne gibi sorun olabilir?

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Temiz kurulumdan kastınız sıfırdan kurmak mı? Ben 10 dan yükseltme yöntemiyle 11 e geçmeyi düşünüyordum da. Ne gibi sorun olabilir?
Temiz kurulum her zaman daha iyidir ama yükseltmede de problem yaşamazsın

Top Bottom