HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 516
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey daha bırakıp çıksam bir problem olur mu %25 şuan açık kalacakKendi haline bırak.
Bir şey daha bırakıp çıksam bir problem olur mu %25 şuan açık kalacakKendi haline bırak.
Bir şey olmaz internet hızına görer sürer biraz dosyalarını onaracakBir şey daha bırakıp çıksam bir problem olur mu %25 şuan açık kalacak
Hazır sistem (masaüstü)lerde deneme sürüm windows kurulur internette satılan laptoplarda ve çoğu şubede satılan laptoplarda da orijinal windows satın almazsanız freedos gelirbana 25h2 geldi adamın yeni aldığı pc de 24h2 yüklü değil nasıl oluyor bu freedos mu acaba
Ben vatandan aldım w11 diyordu sürücülü yani Ben öyle biliyorum asus rog g16 aldım laptop 5060 i7Hazır sistem (masaüstü)lerde deneme sürüm windows kurulur internette satılan laptoplarda ve çoğu şubede satılan laptoplarda da orijinal windows satın almazsanız freedos gelir
Bu sorunu Neredeyse herkes yaşamış gibi neden böyle oldu ellerinde mi patladı yazılım?Bir şey olmaz internet hızına görer sürer biraz dosyalarını onaracak
1 Aydan sonra etkinleştir yazısı gelmediyse key gömülüdür yada windowsla birlikte satılan bir laptop almışsınızdır onlarda sorun olmazBen vatandan aldım w11 diyordu sürücülü yani Ben öyle biliyorum asus rog g16 aldım laptop 5060 i7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sorunu Neredeyse herkes yaşamış gibi neden böyle oldu ellerinde mi patladı yazılım?
Bazen update patlayabiliyor klasik MicrosoftBen vatandan aldım w11 diyordu sürücülü yani Ben öyle biliyorum asus rog g16 aldım laptop 5060 i7
Bu sorunu Neredeyse herkes yaşamış gibi neden böyle oldu ellerinde mi patladı yazılım?
Tamamdır korkum çözemeyeceğim diyeydi ondan.1 Aydan sonra etkinleştir yazısı gelmediyse key gömülüdür yada windowsla birlikte satılan bir laptop almışsınızdır onlarda sorun olmaz
Bazen update patlayabiliyor klasik Microsoft
Reis teşekkür ederim Allah razı olsun oldu ne kadar sevindirdin beniBir şey olmaz internet hızına görer sürer biraz dosyalarını onaracak