merhabalar hali hazırda windows 11 23h2 kullanıyorum fakat gördüğüm konular üzere uupdump.net sitesinden yapanlar çok bende yapmak istedim ama beceremedim yardımcı olurmusunuz
hocam dosya yok![]()
Windows11_Client_x64_tr-tr_26100.1150
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Ben bunu indirip, arşivden çıkarıp setup ile kurdum, iso dosyası mediafire den silinmiş gibi ama.
hocam dosya yok
Post automatically merged:
hocam gerek kalmadı gibi halletim sanırım
hocam zaten indirmiştim direkt açınca kırmızı yazıyla uyarı veriyodu o dosyaları başka klasöre atıp açtığımda d r s gibi şeyler çıktı d seçince yine uyarı verdi r seçtim enterledim birşeyler indirdi fakat winver de hala 23h2 gözüküyo ne yapıcam indikten onra![]()
26100.1882_amd64_tr-tr_multi_8bb7f81c
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Buradan indirip windows cmd olana tıklayın iso indirecek, bittiğinde setup olarak kurabilirsin.
20mbit upload var benim kurduğum daha eski direkt iso halinde, üstteki şekil güncel olanı dene olmazsa upload ederim kurduğumu sonra.
indiğinde output klasöründe iso olması gerekiyor, iso yu arşivden çıkarıp setup ile kurabilirsin.hocam zaten indirmiştim direkt açınca kırmızı yazıyla uyarı veriyodu o dosyaları başka klasöre atıp açtığımda d r s gibi şeyler çıktı d seçince yine uyarı verdi r seçtim enterledim birşeyler indirdi fakat winver de hala 23h2 gözüküyo ne yapıcam indikten onra
Kurulum sorunsuz bittikten sonra gelir
hocam 2 defa yaptım onayladı ama output klasörü yok