O sorun çözüldü. Geçilebilir. Ben hiçbir sorun yaşamadım mavi ekran vs. gibi. Developer kanalındayım.10'dan artık sıkıldım ve 11e geçmek istiyorum ama sıkıntıları vardır diye geçmek de istemiyorum. Şuan 11 ne alemde? Geçilir mi? En son hatırladığım şarj %100 olunca restart problemi vardı.
Evet o sorun çoktan çözüldü.
Gelecek ayın dördünde çıkacak, ne 2 ayıSorunları düzelttiler ama 2 aya tam sürüm çıkacakken şimdi betaya geçmek bence saçma
Geri dönmek istemez belki? Ben 15 haziranda ISO sızdığı gece geçtim format atarak geçtim ilk Windows 11 kuranlardanım ve hiç 10'a geri dönmedim ve dönmeyeceğim.Sana önerim dualboot yapıp geçmen. Yoksa bir sürümünde veri kayıpsız geri dönüş olmuyordu. Format atman gerekiyor. Acı tecrübeyi yaşadım.
Nickden anlaşılıyorGeri dönmek istemez belki? Ben 15 haziranda ISO sızdığı gece geçtim format atarak ilk Windows 11 kuranlardanım ve hiç 10'a geri dönmedim ve dönmeyeceğim.
Kişiden kişiye değişir.Geri dönmek istemez belki? Ben 15 haziranda ISO sızdığı gece geçtim format atarak geçtim ilk Windows 11 kuranlardanım ve hiç 10'a geri dönmedim ve dönmeyeceğim.
Sağolun ama defender kullanmıyorum. .d Güvenlik duvarı herşeyi kapalı kullanıyorum. Sistemde de antivirüs yok. XD@Sonic. exe Windows Defender Hata Verirse Beni Etiketle