Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,172
2 sayfa yazdım açamamışım tekrardan yazıyorum öncelikle PC de Windows 11 vardı intelin driverlerini yükledim pc çöktü 4 5 kere arka arkaya opera sayfaları çöktü kısaca sadece denetim masası ben kaldım böyle olmayacak gibiydi resmi siteden win 10 indirdim iso olmayan şekilde direk taktım pc ye hiç ayar yapmadan kurdum sonra ethernet kablosunu görmedi pc ve yavaş zor geldi geri 11 flashı yaptım direk indirdim aynı şekilde bir şey yapmadan kurdum tabi kurarken her şey siliniyor internet geldi sonucta dedim bi cs atayım çat 3 4 kere girdim attı arka arkaya hiç hata fln yok sadece atıyor dedim pc güçsüz heralde yada bende sıkıntı var windows tuşuna basınca acılan yerde yazıda yazamıyordum artık dedim bari lol oynıyım heralde sorun olmaz kostümlere bi girdim klavye mouse ekran her şey nakavt oldu şuan ne yapabilirim pc de sadece valo lol cs steam opera Google var bu arada opera sayfa çökmeleri devam ediyor yeni win 11 de düzelmedi valla ne yapsam bilmiyorum sizce napıyım nolur bilgili biri gelsin mavi ekran yedim suanda lolde niyeyse ekliyim dedim