Aynen hocam ben de adam gibi sistem güncellemeyi kendi getirene kadar beklemeyi planlıyorumAynısı bana da oldu, konu da açmıştım ama herkes temiz kurulum yap dedi. Beklemek dışında bir çözüm yok galiba.
Uyumlulukta sıkıntı çıkarmasından korkuyorum. Denetim aracı farklı bir şey söylüyor Windows farklıGüncelleştirmeleri beklemene gerek yok direkt olarak Windows'un kendi sitesinden indir. En üstteki seçenek ile indir, tabi dosyalarınla beraber geçmek istiyorsan...
O yükümlülüğün altına girmeden sistemdeki yazıyı yeşile döndürmem lazım hocam. Sistemde kaldırmayacak hiçbir parça yok sıkıntı ne anlayamadımDenetim aracı sadece resmi destek listesine göre hareket eder ve o liste de o kadar da fazla değil. Güncel sayılabilecek bir bilgisayara sahip iseniz yükleme yapabilirsiniz fakat desteklenmeyen bir işlemciden kurulum yapacağınız için extra bir anlaşma imzalamak zorundasınız (Sorumluluğu aldığınıza dair.)
İyi kullanmalar!
İşlemciniz nedir? Eğer desteklenmeyen bir işlemci ise o Kırmızı çarpıyı Yeşil tike çeviremezsiniz.O yükümlülüğün altına girmeden sistemdeki yazıyı yeşile döndürmem lazım hocam. Sistemde kaldırmayacak hiçbir parça yok sıkıntı ne anlayamadım
R9 3900X destekliyordu diye hatırlıyorum.R9 3900X
Durum bölümünde ''Kullanılmaya hazır'' yazıyor HocamR9 3900X destekliyordu diye hatırlıyorum.
Windowsun arama bölümüne "TPM.MSC" yazıp "Enter'a" basarak TPM sürümünü kontrol edin.
Sürüm olarak da 2.0 yazıyor muhtemelen.Durum bölümünde ''Kullanılmaya hazır'' yazıyor Hocam
Yardım için teşekkür ederim. İyi akşamlarSürüm olarak da 2.0 yazıyor muhtemelen.
Siz İso yolu ile kuruluma başlayın direkt. İşlemciniz destekleniyor diye biliyorum. Daha bu gün Zen1 mimarili bir bilgisayara W11 kurdum.
Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
İyi akşamlar.