Şuan duzeldi deniyorKonuya bakmamı istemişsin agam ama hiç bir bilgim yok açıkcası win11 sorunlu zaten geçmeni pek önermem
Hayır win 11 duzeldi demek istedimDüzeldi mi
sorunlu değil şu an ben aylardır kullanıyorum aynı pcde hem win 10 hem win 11 kullandım win 11 daha iyi çalışıyorŞuan duzeldi deniyor
Anladim ozaman gecmeyeyim ama sistemim iyi diye dusunuyorum yani yetmezmiwin 11 de hala sorunlar var ben sana önermem geçen arkadaş yanlıslıkla 11e geçirdi o karışık arayüzü begenmedi 10 a çekti sisitemi patladı format attırdı adam bizzat kendimde kullandım özellike eski bir pcye yükledim fazla optimizasyon sorunu vardı ram kullanımı fazlaydı özelliklede eski oyunlarda cokme gibi sorunlar cok yapıyor veya modlu bir oyun oynamak istersen sıkıntı cıkarabilir
ozaman w10 da kalıyorum teşekkürlerHocam windows 11 en son güncellemesi büyük sıkıntı çıkarıyor haberin olsun bilgisayar işlemciyi tanımayıp açılmıyormuş.
yeterde windows 11 in sorunları var hala kaç yıllık 10 da bile bazen sıkıntı cıkabiliorken dün cıkan 11 in mükemmel olmasını bekleyemeyizAnladim ozaman gecmeyeyim ama sistemim iyi diye dusunuyorum yani yetmezmi