R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Garanti süreleri hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimalle 1 hafta sürer. Kutusuz gönderme laptop paramparça olur. Patlayan o naylonlardan da sar. Windows 10'nun çözeceğini düşünmüyorum. Sistemin arada M2 SSD'yi görmemesinin nedeni ya M2 SSD gidici ya da BİOS yazılımından kaynaklı bir şey de olabilir. BİOS güncellemeyi de deneyebilirsin.Acer ne kadar sürüyor hocam git gel çok sürer mi acaba? Bir de şu an evde değilim kutusu yanımda değil şehir dışındayım format atsam win 10 kursam temiz kurulum yapsam sorun düzelebilir mi acaba?
Windows 10 a geçiş yapayım hocam bios güncel olması lazım bir de 10 da deneyeyim olmazsa gönderecem zaten. Belki windowsa kurduğum driverdan falandır temiz kurulum olsun tekrarGaranti süreleri hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimalle 1 hafta sürer. Kutusuz gönderme laptop paramparça olur. Patlayan o naylonlardan da sar. Windows 10'nun çözeceğini düşünmüyorum. Sistemin arada M2 SSD'yi görmemesinin nedeni ya M2 SSD gidici ya da BİOS yazılımından kaynaklı bir şey de olabilir. BİOS güncellemeyi de deneyebilirsin.
1-2 gün kullan baktın mavi ekran vermedi yazılımsal ama baktın gene verdi donanımsal.@Emmree hocam win 10 home yükledim driverları falan kurdum bayadır kullanıyorum 10-15 defada resetledim hiçbir sorun ollmadı galiba yazılımsalmış
aynen deneyelim bakalım hocam inş vermez1-2 gün kullan baktın mavi ekran vermedi yazılımsal ama baktın gene verdi donanımsal.
SSD de sıkıntı var o zaman hocam. Gönder garantiye.@Emmree yok hocam yine aynısı oldu mavi ekran verdi no bootable device dedi
bios güncellemesi gelmiş bir de onu deneyeyi,m olmadı salı günü eve geçince göndcereceğimSSD de sıkıntı var o zaman hocam. Gönder garantiye.