Windows 11 e geçilir mi?

Kurulum aşamasını pek bilmiyorum anlatabilir misiniz acaba?
Hocam media creation tool ile indirin sonra iso dosyası olarak indirin rufus ile en az 8 gb olan usb bellektakın açın oradan indirdiğiniz iso dosyasını seçin başka şeye ellemeden başla ya basın. Bittikten sonra yeniden başlatıp bios girin secure boot ve tpm açın. Sonra boot seçmesinden iso yazdırdığınız usb seçin boot edin ondan sonra açıldıktan sonra dosyaları ve güncelleştirmeleri yapıp yeniden başlatmadan önce usb yi sökün ondan sonrası hiç bir şeye gerek yok.

Hocam media creation tool ile indirin sonra iso dosyası olarak indirin rufus ile en az 8 gb olan usb bellektakın açın oradan indirdiğiniz iso dosyasını seçin başka şeye ellemeden başla ya basın. Bittikten sonra yeniden başlatıp bios girin secure boot ve tpm açın. Sonra boot seçmesinden iso yazdırdığınız usb seçin boot edin ondan sonra açıldıktan sonra dosyaları ve güncelleştirmeleri yapıp yeniden başlatmadan önce usb yi sökün ondan sonrası hiç bir şeye gerek yok.
Arkadaş yükseltmeyi soruyor galiba

İnsider ne oluyor?
Valla hocam ben update yaptım sıfırdan kurmicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şahsen format atsın yoksa sıkıntı çıkabilir şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

için rahat olsun isiyorsan format atmalısın bu arada tavsiyem formattır.
Yükselttim içinde bişi yok ztn sadece LoL vardı formata gerek duymuyorum uğraşamam indirip yazdırmaya 2 gün önce formatlamistim

W11 kurarken D sürücümü temizlemelimiyim

Yükseltme ile temiz kurulum arasında ne kadar fark olur, bilginiz var mı?

Geri