Hayır. Henüz oturmadı.Windows 11 in eskiden sorun çıkardığını fps düşürdüğünü falan görmüştüm ve geçmemiştim kullanan veya bilen varsa windows 11 e artık geçilir mi?
halen kararsız bir işletim sistemi yaniBazı kişiler sorun yaşadı mesela benim gibi, bazı kişiler ise sorun yaşamadı yani tercih senin.
anladım teşekkürlerHayır. Henüz oturmadı.
anladım sağol22H2 ile 1 aya yakın kullandım, çoğu şey çözülmüş olsa da hala saçmalıyor, yeri geliyor kasılıyor, herkese bu sürüm ile öneririm diyordum galiba bir büyük güncelleme daha eklenecek üstüne. Şu an için geçmeni önermem.
Hocam bilgisayarınızın özellikleri ne? Ben de 22H2 kullanıyorum da bir sıkıntı yaşamadım. Belki bir yardımım dokunur.22H2 ile 1 aya yakın kullandım, çoğu şey çözülmüş olsa da hala saçmalıyor, yeri geliyor kasılıyor, herkese bu sürüm ile öneririm diyordum galiba bir büyük güncelleme daha eklenecek üstüne. Şu an için geçmeni önermem.
belki denemek için geçerimMerak ediyorsan geç. İlk 10 gün denersin bir sıkıntı yaşarsan tek tuşla Windows 10'a geri dönersin. Ben çıktığından beri kullanıyorum ve memnunum. Şuan 22H2 sürümündeyim.
Önceki windows dosyaların 10 gün c sürücüsü içerisinde windows.old adlı klasörde saklanıyor. Bu klasör sayesinde sen tek tuşla hiçbir şeyin gitmeden Windows 10'a geri dönebiliyorsun. Fakat 10 gün biraz kısa bir süre. Bunu arttırmanın yolu var istersen anlatırım.
düşünülebilirWin 10 pro öneririm.
Rahatlıkla kaldıracak düzeyde buna emin olabilirsin 10400F & 1080.Hocam bilgisayarınızın özellikleri ne? Ben de 22H2 kullanıyorum da bir sıkıntı yaşamadım. Belki bir yardımım dokunur.
Ben direkt Windows Update'ten geçtim. Sadece bir ara Beamng oynarken ram kullanımı baya yükseldi onun dışında ne oyunlarda ne de programlarda bi sıkıntı yaşamadım.Rahatlıkla kaldıracak düzeyde buna emin olabilirsin 10400F & 1080.
Üzerine bunları düzenlediğim ISO'da yaşıyorsam direkt temiz beta kurmuşları düşünemiyorum.
Ek olarak gündelik kullanım ve oyun kısmını geçtim, orijinal Adobe Programları bile kendinden geçiyor.
Ben bayadır kullanıyorum ufak tefek buglar dışında bir hatasını görmedim henüz. Sistemin destekliyorsa BİOS güncellemesi ile geç.Windows 11 in eskiden sorun çıkardığını fps düşürdüğünü falan görmüştüm ve geçmemiştim kullanan veya bilen varsa windows 11 e artık geçilir mi?