Neler Yeni

Windows 11 e Geçilir Mi?

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Windows 11 in eskiden sorun çıkardığını fps düşürdüğünü falan görmüştüm ve geçmemiştim kullanan veya bilen varsa windows 11 e artık geçilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: java

java

80+ Bronze
Bazı kişiler sorun yaşadı mesela benim gibi, bazı kişiler ise sorun yaşamadı yani tercih senin.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Windows 11 in eskiden sorun çıkardığını fps düşürdüğünü falan görmüştüm ve geçmemiştim kullanan veya bilen varsa windows 11 e artık geçilir mi?
Hayır. Henüz oturmadı.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
22H2 ile 1 aya yakın kullandım, çoğu şey çözülmüş olsa da hala saçmalıyor, yeri geliyor kasılıyor, herkese bu sürüm ile öneririm diyordum galiba bir büyük güncelleme daha eklenecek üstüne. Şu an için geçmeni önermem.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Merak ediyorsan geç. İlk 10 gün denersin bir sıkıntı yaşarsan tek tuşla Windows 10'a geri dönersin. Ben çıktığından beri kullanıyorum ve memnunum. Şuan 22H2 sürümündeyim.

Önceki windows dosyaların 10 gün c sürücüsü içerisinde windows.old adlı klasörde saklanıyor. Bu klasör sayesinde sen tek tuşla hiçbir şeyin gitmeden Windows 10'a geri dönebiliyorsun. Fakat 10 gün biraz kısa bir süre. Bunu arttırmanın yolu var istersen anlatırım.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
22H2 ile 1 aya yakın kullandım, çoğu şey çözülmüş olsa da hala saçmalıyor, yeri geliyor kasılıyor, herkese bu sürüm ile öneririm diyordum galiba bir büyük güncelleme daha eklenecek üstüne. Şu an için geçmeni önermem.
anladım sağol

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Hocam bilgisayarınızın özellikleri ne? Ben de 22H2 kullanıyorum da bir sıkıntı yaşamadım. Belki bir yardımım dokunur.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Merak ediyorsan geç. İlk 10 gün denersin bir sıkıntı yaşarsan tek tuşla Windows 10'a geri dönersin. Ben çıktığından beri kullanıyorum ve memnunum. Şuan 22H2 sürümündeyim.

Önceki windows dosyaların 10 gün c sürücüsü içerisinde windows.old adlı klasörde saklanıyor. Bu klasör sayesinde sen tek tuşla hiçbir şeyin gitmeden Windows 10'a geri dönebiliyorsun. Fakat 10 gün biraz kısa bir süre. Bunu arttırmanın yolu var istersen anlatırım.
belki denemek için geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Win 10 pro öneririm.
düşünülebilir

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bilgisayarınızın özellikleri ne? Ben de 22H2 kullanıyorum da bir sıkıntı yaşamadım. Belki bir yardımım dokunur.
Rahatlıkla kaldıracak düzeyde buna emin olabilirsin :) 10400F & 1080.

Üzerine bunları düzenlediğim ISO'da yaşıyorsam direkt temiz beta kurmuşları düşünemiyorum.
Ek olarak gündelik kullanım ve oyun kısmını geçtim, orijinal Adobe Programları bile kendinden geçiyor.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Rahatlıkla kaldıracak düzeyde buna emin olabilirsin :) 10400F & 1080.

Üzerine bunları düzenlediğim ISO'da yaşıyorsam direkt temiz beta kurmuşları düşünemiyorum.
Ek olarak gündelik kullanım ve oyun kısmını geçtim, orijinal Adobe Programları bile kendinden geçiyor.
Ben direkt Windows Update'ten geçtim. Sadece bir ara Beamng oynarken ram kullanımı baya yükseldi onun dışında ne oyunlarda ne de programlarda bi sıkıntı yaşamadım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Ben bayadır kullanıyorum ufak tefek buglar dışında bir hatasını görmedim henüz. Sistemin destekliyorsa BİOS güncellemesi ile geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom