GrandTurko
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
Merhaba, bilgisayarıma windows 11 e geçme teklifi geldi bende emin olamadım. Sizce geçmeli miyim? Bilgisayar iyiye mi gider kötüye mi?
Laptop ise geçmenizi önermem genelde driver olmadığı için çok performans sorunu oluyor.Merhaba, bilgisayarıma windows 11 e geçme teklifi geldi bende emin olamadım. Sizce geçmeli miyim? Bilgisayar iyiye mi gider kötüye mi?
Donanım Arşivi GT2 AMD SistemAbi ben genel olarak yeni seylere gecmiyorumda sen sistemini atarsan daha iyi olur bence
Peki Performans artışı var mı?Çıktığından beri kullanıyorum çok memnunum.Bir ara alt tab sorunu yaşadım başka hiç bir şey olmadı.
Geçilir bence, ilk sızdırılan iso'dan beri kullanıyorum.Merhaba, bilgisayarıma windows 11 e geçme teklifi geldi bende emin olamadım. Sizce geçmeli miyim? Bilgisayar iyiye mi gider kötüye mi?
Ben Geçmedim ilk nesil Ryzen var Tam uyumlu değil mi neymiş ondan.Merhaba, bilgisayarıma windows 11 e geçme teklifi geldi bende emin olamadım. Sizce geçmeli miyim? Bilgisayar iyiye mi gider kötüye mi?
Ne desem yalan olur, kıyaslama fırsatım olmadı.Donanım Arşivi GT2 AMD Sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki Performans artışı var mı?
Hiçbir fark olmaz sadece görüntü güzelleşir bence win11 daha akıcıMerhaba, bilgisayarıma windows 11 e geçme teklifi geldi bende emin olamadım. Sizce geçmeli miyim? Bilgisayar iyiye mi gider kötüye mi?