Bence daha stabil hale gelmesini beklemek lazım.Sorum yukarıda win 10 kullanıcısıyım sizce geçmeli miyim geçersem ne gibi artılar olur yada eksiler nelerdir
@Windows 11 aşığıyımSorum yukarıda win 10 kullanıcısıyım sizce geçmeli miyim geçersem ne gibi artılar olur yada eksiler nelerdir
Eğer tecrübeli bir kullanıcı değilseniz geçmeyin. Tavsiyem tam sürüm çıkınca geçin.Sorum yukarıda win 10 kullanıcısıyım sizce geçmeli miyim geçersem ne gibi artılar olur yada eksiler nelerdir
Tam sürümün cıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı ?Eğer tecrübeli bir kullanıcı değilseniz geçmeyin. Tavsiyem tam sürüm çıkınca geçin.
Bir sorum daha olacak program kurarken bize soeuyor ya win 10 64 32 indir falan win 11 seçeneği olmadığında ne olacak ?Eğer tecrübeli bir kullanıcı değilseniz geçmeyin. Tavsiyem tam sürüm çıkınca geçin.
Tam sürüm ekim ayı civarında çıkacak muhtemelen rrsmi bir açıklama yok sızıntılar böyle. Program kurarken Windows 11 seçenekleri tam sürüm çıkınca eklenecektir. Şuan olmaması normal.Tam sürümün cıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sorum daha olacak program kurarken bize soeuyor ya win 10 64 32 indir falan win 11 seçeneği olmadığında ne olacak ?
Bende saate tıklayınca explorer'da 1 saniyelik takılma sorunu hiçbir sorun olmadı. APU sistem kullanıyorum.W11'i deneyim etmiş biri olarak tavsiyem: Şu an geçmeyin. Sağlıklı durumda değil W11.
çok sağolun hocam raporladım sizi en iyi cevap olarakTam sürüm ekim ayı civarında çıkacak muhtemelen rrsmi bir açıklama yok sızıntılar böyle. Program kurarken Windows 11 seçenekleri tam sürüm çıkınca eklenecektir. Şuan olmaması normal.
Bende bol bol kitlenme oldu.Bende saate tıklayınca explorer'da 1 saniyelik takılma sorunu hiçbir sorun olmadı. APU sistem kullanıyorum.