Neler Yeni

windows 11 e geçmeyi düşünüyorum geçilirmi sizce ?

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
windows 11in şuan bir sıkıntısı varmı ve geçersem yükseltme ile geçmek istiyorum temiz kurulumla hiç uğraşmak istemiyorum yükseltme ile geçersek bir sorun olurmu
sistemim: ryzen 5 3500x 1660 super

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
windows 11in şuan bir sıkıntısı varmı ve geçersem yükseltme ile geçmek istiyorum temiz kurulumla hiç uğraşmak istemiyorum yükseltme ile geçersek bir sorun olurmu
sistemim: ryzen 5 3500x 1660 super
Merhaba, ben şuan w11 kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece valorantta tpm 2.0 hatası alıyordum onu da secure boot açarak çözmüştüm. Ama size tavsiyem temiz kurulum yapmanız olacaktır, çünkü ben güncelleme yaparak geçtiğimde çok fazla bekledim -temiz kuruluma göre- hemde kalıntı vs kalabiliyor

ByDost

80+

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, ben şuan w11 kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece valorantta tpm 2.0 hatası alıyordum onu da secure boot açarak çözmüştüm. Ama size tavsiyem temiz kurulum yapmanız olacaktır, çünkü ben güncelleme yaparak geçtiğimde çok fazla bekledim -temiz kuruluma göre- hemde kalıntı vs kalabiliyor
temiz kurulum yapmayı bilmiyorum ve onu öğrenmekle uğraşmakda istemiyorum güncellemeyle geçsem çok bekletse sorun değil
bir şey daha sorucam diyelim yükseltme ile geçtim o dediğiniz kalıntıları elle kendimiz silemiyomuyuz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
temiz kurulum yapmayı bilmiyorum ve onu öğrenmekle uğraşmakda istemiyorum güncellemeyle geçsem çok bekletse sorun değil
bir şey daha sorucam diyelim yükseltme ile geçtim o dediğiniz kalıntıları elle kendimiz silemiyomuyuz
Tonla format videosu var bi yandan izler bi yandan yaparsınız

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk

ByDost

80+
Silemezsiniz. Çünkü geri dönmek istediğiniz zaman o sistemi kullanacak

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
Tonla format videosu var bi yandan izler bi yandan yaparsınız
he birde format atıcağım için istemiyorum bilgisayarımda yaklaşık 1tbden fazla oyun var onları yüklemem geri çok sürücek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silemezsiniz. Çünkü geri dönmek istediğiniz zaman o sistemi kullanacak
bu kalıntılar yaklaşık kaç gb bilginiz varmı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
he birde format atıcağım için istemiyorum bilgisayarımda yaklaşık 1tbden fazla oyun var onları yüklemem geri çok sürücek
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman yükseltin kalıntılar boyut olarak çok büyük olmaz ama bilgisayarı ağırlaştırabilir

ByDost

80+
Daha performanslı kullanmak varken tek tek tekrar kurulum yapmayı tercih ederim.
Windows 10 için bende en son 30/31/31... 'den başlıyor 50/60GB yer tutmuştu. (Senin sitemi bilmiyorum belki daha fazla belki de daha az gösterebilir) Bu yüzden şiddet ile tavsiyem en iyisi sıfır kurulum ve temiz bir format olacaktır.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Sorun olmuyor.Win11 gayet ıyı durumda cıktıgı gunden ıtıbaren kullanıyorum.Gecmek ısteyen herkesede onerıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,081
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom