Merhaba, ben şuan w11 kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece valorantta tpm 2.0 hatası alıyordum onu da secure boot açarak çözmüştüm. Ama size tavsiyem temiz kurulum yapmanız olacaktır, çünkü ben güncelleme yaparak geçtiğimde çok fazla bekledim -temiz kuruluma göre- hemde kalıntı vs kalabiliyorwindows 11in şuan bir sıkıntısı varmı ve geçersem yükseltme ile geçmek istiyorum temiz kurulumla hiç uğraşmak istemiyorum yükseltme ile geçersek bir sorun olurmu
sistemim: ryzen 5 3500x 1660 super
forum.donanimarsivi.com
temiz kurulum yapmayı bilmiyorum ve onu öğrenmekle uğraşmakda istemiyorum güncellemeyle geçsem çok bekletse sorun değilMerhaba, ben şuan w11 kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Sadece valorantta tpm 2.0 hatası alıyordum onu da secure boot açarak çözmüştüm. Ama size tavsiyem temiz kurulum yapmanız olacaktır, çünkü ben güncelleme yaparak geçtiğimde çok fazla bekledim -temiz kuruluma göre- hemde kalıntı vs kalabiliyor
Tonla format videosu var bi yandan izler bi yandan yaparsınıztemiz kurulum yapmayı bilmiyorum ve onu öğrenmekle uğraşmakda istemiyorum güncellemeyle geçsem çok bekletse sorun değil
bir şey daha sorucam diyelim yükseltme ile geçtim o dediğiniz kalıntıları elle kendimiz silemiyomuyuz
hocam zaten kendi sitesinde yokmu bu indirmeWindows 11 Orijinal x64 PRO - (22000.346) Güncel - 2021
Ürün hakkında bilgi; Orjinaldir! Windows Pro ve Windows Pro for Workstations sürümleri içerir! Hiç bir bileşen çıkarılmadı, değiştirilmedi ve/ya eklenmedi! KASIM ayına ait son çıkan sürüm güncellemeleri ile yüklenir! 22000.346 Boyut; 3.97 GB .NET Framework 3.5 yüklü olarak gelir. ESD...forum.donanimarsivi.com
Silemezsiniz. Çünkü geri dönmek istediğiniz zaman o sistemi kullanacaktemiz kurulum yapmayı bilmiyorum ve onu öğrenmekle uğraşmakda istemiyorum güncellemeyle geçsem çok bekletse sorun değil
bir şey daha sorucam diyelim yükseltme ile geçtim o dediğiniz kalıntıları elle kendimiz silemiyomuyuz
he birde format atıcağım için istemiyorum bilgisayarımda yaklaşık 1tbden fazla oyun var onları yüklemem geri çok sürücekTonla format videosu var bi yandan izler bi yandan yaparsınız
bu kalıntılar yaklaşık kaç gb bilginiz varmıSilemezsiniz. Çünkü geri dönmek istediğiniz zaman o sistemi kullanacak
O zaman yükseltin kalıntılar boyut olarak çok büyük olmaz ama bilgisayarı ağırlaştırabilirhe birde format atıcağım için istemiyorum bilgisayarımda yaklaşık 1tbden fazla oyun var onları yüklemem geri çok sürücek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu kalıntılar yaklaşık kaç gb bilginiz varmı
Daha performanslı kullanmak varken tek tek tekrar kurulum yapmayı tercih ederim.he birde format atıcağım için istemiyorum bilgisayarımda yaklaşık 1tbden fazla oyun var onları yüklemem geri çok sürücek
Windows 10 için bende en son 30/31/31... 'den başlıyor 50/60GB yer tutmuştu. (Senin sitemi bilmiyorum belki daha fazla belki de daha az gösterebilir) Bu yüzden şiddet ile tavsiyem en iyisi sıfır kurulum ve temiz bir format olacaktır.bu kalıntılar yaklaşık kaç gb bilginiz varmı
ağırlaştırır derken yavaşlatır anlamındamı yaniO zaman yükseltin kalıntılar boyut olarak çok büyük olmaz ama bilgisayarı ağırlaştırabilir