WİNDOWS 11 E ŞUAN GEÇİLİR Mİ ?

WİNDOWS 11 STABİL HALE GELDİMİ
Ben hala daha önermiyorum arkadaşlarım bi hevesle yakın zamanda geçtiler bir süre kullandıktan sonra pc kendi kendine fpsi kısıtlıyor 30 un üstüne çıkmıyor yine droplar oluyor oyunlarda ama oyun harici normal kullanımda bir sıkıntısı yok.

Ben hala daha önermiyorum arkadaşlarım bi hevesle yakın zamanda geçtiler bir süre kullandıktan sonra pc kendi kendine fpsi kısıtlıyor 30 un üstüne çıkmıyor yine droplar oluyor oyunlarda ama oyun harici normal kullanımda bir sıkıntısı yok.
alakası yok.

güncel sistemlerde win 11 daha iyi çalışıyor her anlamda win 10a kıyasla. 2sini de denedim gerçekten win 11 daha iyi şu an

Ya sen yaşamamış olabilirsin ama böyle sorunları olmadığı anlamına gelmiyo.
sistemim 2023 çıkışlı önerilen yazılımı win 11 ve win 10 da kurdum zamanında test etmek için win 11 daha performanslı çalıştı, aslında direkt işletim sistemini kötülemeniz saçma, cihazın üreticisinin önerdiği windows sürümü neyse onla takılmak daha iyi olucaktır. 2021-2022-2023 cihazları win11 ile daha uyumlu oluyor.

Geç ama format atıp geç güncellemeyle değil

Ya sen yaşamamış olabilirsin ama böyle sorunları olmadığı anlamına gelmiyo.
O tarz bir fps kısıtlamanın işletim sisteminden kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Farklı bir problem var yüksek ihtimalle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben windows 11'i ilk çıktıktan aşağı yukarı 7-8 ay sonra kullanmaya başladım ve o günden bu güne ne performans sıkıntısı yaşadım ne başka bir şey. Bende hiçbir sıkıntı olmadı bunca zaman. Kullandığım dönemlerde de insanlar belirli bazı problemlerden muzdarip olduklarını belirttiler. Fakat şu an da o sorunlar kalmamış durumda ve ben performans konusunda bir sıkıntısının olduğunu düşünmüyorum.

Sen hala win 10 mu kullanıyorsun:)

Windows 11 çıkalı 2.5 sene oldu ve şu an stabil. 1 yıldır kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,529
Üyeler
187,351
Son üye
FatihSultanMehmetHan
Geri