Ne alakaGeçilir valo sıfır hile
Geç geç ama valo son güncellemede fps düşmesi oldu rito yine yanlış şeyler yapıoEkran kartım nvidia 1660 super işlemci i5-10400f genellikle valorant lol gta gibi oyunlar oynuyorum geçersem bi sıkıntı çıkarmı yada daha doğrusu geçilir mi?
Valorant w11 de ekstra özelliği var w10 daki hïłəm w11 dw çalişmioNe alaka
Sorun olmaz genellikle fps oyunlarında oluyo bu arada gtada mod kurmak istiyorsan kartex gta 6 yaptım videosu var yaptım grafikler müqbende geçmeyi düşünüyorum rx6600, r5 3600 ikilisini kullanıyorum (ram 16gb) oynadığım oyunlarda fps düşer mi sizce? gta, r6 vs.
Geçilir de NVIDIA tarafında bazı kullanıcılarda Fps sorunu varmış. Geçtikten sonra bu sürücüyü kurarsan bir problemin kalmayacak. https://t.co/ifYtZgddOv GeForce Experience Beta 3.26. RAM'in 8 GB ise geçmeni tavsiye etmem.Ekran kartım nvidia 1660 super işlemci i5-10400f genellikle valorant lol gta gibi oyunlar oynuyorum geçersem bi sıkıntı çıkarmı yada daha doğrusu geçilir mi?
(!)Yeni konu açmak yerine burada sorayım, imzadaki sisteme de atılır herhalde. W10 daha mı iyidir performans olarak bir de arkadaş valo sıfır hile demiş o nasıl oluyor?