Windows 11 Ghost Spectre 24h2 iyi mi?

Efecan01

80+
Reaksiyon skoru
12
Format atıcağım ghost spectre w11 24h2 kurmak istiyorum ama kuran bir arkadaşım buglar olduğundan bahsetti kullanan arkdaşlar bir sorun bug fark etti mi?

Ghost gibi windowslar gelişmiş kullnıcılar içindir. Yani bir sorun olduğunda sizin ilgilenmeniz gerekir.
Ghost %20 oranında normal Windowsa göre çok daha performanslıdır. Bu da çok büyük bir oran. Burada tek sorun GÜVEN :)

Benim kendi yaptığımda %15 performans kazancım var ve tertemiz bu da yeter. Ya kendiniz yapın yada resmi windows kulnnanın

Ghost gibi windowslar gelişmiş kullnıcılar içindir. Yani bir sorun olduğunda sizin ilgilenmeniz gerekir.
Ghost %20 oranında normal Windowsa göre çok daha performanslıdır. Bu da çok büyük bir oran. Burada tek sorun GÜVEN :)

Benim kendi yaptığımda %15 performans kazancım var ve tertemiz bu da yeter. Ya kendiniz yapın yada resmi windows kulnnanın
Windowsu kendin mi özelleştirdin

Format atıcağım ghost spectre w11 24h2 kurmak istiyorum ama kuran bir arkadaşım buglar olduğundan bahsetti kullanan arkdaşlar bir sorun bug fark etti mi?
4 yıldır kullanıyorum, sorun yaşadığın da çözebilecek bilgi seviyesinde değilsen hiç bulaşma. Onun dışında performans olarak gördüğüm en hızlı ve konforlu windows sürümüdür.

Arkaplanda işlem sayısı sadece youtube ve forum açık 2 sekme

1751547702128.webp

4 yıldır kullanıyorum, sorun yaşadığın da çözebilecek bilgi seviyesinde değilsen hiç bulaşma. Onun dışında performans olarak gördüğüm en hızlı ve konforlu windows sürümüdür.

Arkaplanda işlem sayısı sadece youtube ve forum açık 2 sekme

Alıntıyı görüntüle
hocam biliyorum hem w10 hemde w11 kullandım lakin son güncellemesini bir arkadasım indirdi ve buglar olduğundan bahsetti onun icin sormak istedim sizinkisi hangi sürüm acaba

hocam biliyorum hem w10 hemde w11 kullandım lakin son güncellemesini bir arkadasım indirdi ve buglar olduğundan bahsetti onun icin sormak istedim sizinkisi hangi sürüm acaba
Doğru diyor ghost spectre win11 24h2 stabil değil, 23h2 daha iyi, zaten windows 11 in kendisi stabil değil adamlar ne yapsın. Ben win10 kullanıyorum ghost pectrenin en iyi sürümü windows 10.

Doğru diyor ghost spectre win11 24h2 stabil değil, 23h2 daha iyi, zaten windows 11 in kendisi stabil değil adamlar ne yapsın. Ben win10 kullanıyorum ghost pectrenin en iyi sürümü windows 10.
O da onu önermişti zaten eyvallah hocam ilgi icin bende onu kurucam sanırm

Windowsu kendin mi özelleştirdin
Evet kendim özelleştirdim. İşlemler ve iş parçacığı epey düştü.

Hızlı stabil güncel sürümler Win10 21H2 ve Win11 23H2 dir.
Yine güncel olsun eski sürüm olsun dersen Win10 - 20H2 19H2 1809 1607 ve 1507 de var.

Kendin özelleştirip yapabilirsin Home yada Pro sürüm üzerine. Rehber olması lazım buralarda

winn11-boşta.webp

Yine güncel olsun eski sürüm olsun dersen Win10 - 20H2 19H2 1809 1607 ve 1507 de var.

Kendin özelleştirip yapabilirsin Home yada Pro sürüm üzerine. Rehber olması lazım buralarda

Alıntıyı görüntüle
tamamdır hocam eyvallah bu arada bu işlem cok sürüyor mu ?

tamamdır hocam eyvallah bu arada bu işlem cok sürüyor mu ?

Alıntıyı görüntüle
NT Lite dan bende özelliştirmek istemiştim ama ücretsiz sürümde bana lazım olan her şey Pro sürüm istiyor, o yüzden yapamadım.

NT Lite dan bende özelliştirmek istemiştim ama ücretsiz sürümde bana lazım olan her şey Pro sürüm istiyor, o yüzden yapamadım.

bu video iş görür gibi sanırım
yine yapan arkadaş da onay verirse daha cok güvenebilirm
@TayyarCR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hocam w10 nun linkleri kapatmışlar mı bakınıyorum lakin bulamadım

@TayyarCR

Discord sunucularına gir orda herşeyi paylaşıyorlar tüm linkler var ve güncel sürümler.

@TayyarCR

Biliyorum bu rehberi güzel olmuş.
Kendi oluştrduklarım ve güvenilir yerlerden bulduklarım var.

Güvenilir pro al varsa lisans anahtarı. Benimkiler o kadar karmaşık değil uupdan indirdikten sonra kök dizinine regedit kayıt girdileri bat yamaları vs olanları giriyorum hepsi kurulurken hazır oluyor.

24H2 de saçma sapan kurulum düzenini değiştirdikleri için orda yapması zorlaştı. İşsiz micropzort gitti hiçbir işe yaramayan kurulum ekranını değiştirdi. Seçenekleri altan üste taşıdı büyük iş diyecek söz yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri