Evet bende de valoda çöktü , çözümünü bulamadım.Arkadaşlar bugün windows 11 güncellemesi geldi ben istemedim ama otomatik güncelledi iracing oynuyorum 5 dakika içinde pc çöküyor güncellemeden önce yoktu acaba sizde de aynı sorun var mı ?
Güncellemeyi sen yapmadıysan, windows.old dosyası oluşturmuştur belki. Geri dönmeyi dene. Olmuyorsa temiz kurulumla w10 ya da w11 kur.valla bill gates sövdürecek kendine
Ben win10 ya da win11 kurmayı denedim ama orada bile mavi ekran alıyorum. Ne yapmam lazımGüncellemeyi sen yapmadıysan, windows.old dosyası oluşturmuştur belki. Geri dönmeyi dene. Olmuyorsa temiz kurulumla w10 ya da w11 kur.
Ben ssdyi garantiye göndermeyi düşünüyorumya valla pc gece 12den sonra otomatik bir şekilde birden kapandı ben çöktü sandım sonra reset attım pc ye windows 11 güncellemesini aldı sonrası rezalet
Ramleri teker teker test ettim sorun yok. Masaüstüne bile gelemiyorum , win10 win11 yüklemeye çalıştım boot ekranın dil seçtiğim kısmı geçince yine mavi ekran veriyor. Sorun ne anlamadım.ssd den olmayabilir boşuna gönderme istersen ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir arkadaşının pc sinde test et