Neler Yeni

WİNDOWS 11 Hakkında Sorularım

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Arda
1) Bu Bir Fanmade Bir İşletim Sistemimi Yoksa Windows 10 Dada Windows Technical Preview İsminde Windows 8.1 Temalı Bir İşletim Sistemi Vardı Onun Gibimi
2) Bazı Windows İsoları Otomatik Temalı Ve İçinde Bazı Uygulamalar Var Onlardan Birimi (ör:windows 10 isolarına tema uygulamışlar windows 12 demişler gibi)
3) Bu İşletim Sistemine Geçmelimiyim
4) Alalı Bir Sene Olan Windows 10 lu Laptobumun Eski Kaldılığınımı Gösteriyor (Bilgisayar 0)
5) İçindeki Android Emulatörü Performas Düşürücekmi
6) Windows 10 Lisansımı Windows 11 dede Kullanabilicekmiyim

En İyi Cevap
1-Microsoft tanıdığı için Windows 10'dan sonra gelecek işletim sistemi.
2-Değil
3-Geliştirici isen geçebilirsin ama laptop olduğu için hayır demek zorundayım. (Fişte takılı iken deliriyor OS ve takılı olmadığı zamanda ayrı bir şekilde sürekli,devamlı gelen hatalar var.)
4-Zannetmem,sistem bilgilerin neler bilmiyorum,daha 1 yıllık sistemin eksiğini düşünmüyorum.
5-Şuan apk vs çalıştırılamıyor,biraz daha performanslı ama işletim sistemini ne kadar optimize ettiklerine bağlı bir durum. (Şuan Garuda plazmadayım en ufak bir kasma yok(Linux))
6-Microsoft'un işlemci seçme saçmalığına dönmesi gibi ve Windows 8'den 10'a ücretsiz yükseltme verdikleri gibi Windows 10'dan veya alt sürümlerden Windows 11'e ücretsiz bir şekilde...

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İlk soruyu cevaplıyorum sadece: Microsoft resmi olarak tanıttı daha ne fanmade'i. yayınlanan bir geliştirici sürümü win 10 da bu ilk zamanlarında tamamen win 8'E tema giydirilmiş hali gibi gözüküyordu ki adı üstünde geliştirici sürümü.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
1) Bu Bir Fanmade Bir İşletim Sistemimi Yoksa Windows 10 Dada Windows Technical Preview İsminde Windows 8.1 Temalı Bir İşletim Sistemi Vardı Onun Gibimi
2) Bazı Windows İsoları Otomatik Temalı Ve İçinde Bazı Uygulamalar Var Onlardan Birimi (ör:windows 10 isolarına tema uygulamışlar windows 12 demişler gibi)
4) Alalı Bir Sene Olan Windows 10 lu Laptobumun Eski Kaldılığınımı Gösteriyor (Bilgisayar 0)
Bende 3 ve 6 yı cevaplayayım.
3- Bence şuan geçmemelisin daha sağlıklı halini kullanman daha iyi olur.
6- Evet, büyük ihtimalle kullanırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
1.sorunun cevabı microsoft resmi olarak tanıttı fanmade değil.
3. Resmi olarak erişime açılınca geç bence
6.Bence kullanırsın

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
1-Microsoft tanıdığı için Windows 10'dan sonra gelecek işletim sistemi.
2-Değil
3-Geliştirici isen geçebilirsin ama laptop olduğu için hayır demek zorundayım. (Fişte takılı iken deliriyor OS ve takılı olmadığı zamanda ayrı bir şekilde sürekli,devamlı gelen hatalar var.)
4-Zannetmem,sistem bilgilerin neler bilmiyorum,daha 1 yıllık sistemin eksiğini düşünmüyorum.
5-Şuan apk vs çalıştırılamıyor,biraz daha performanslı ama işletim sistemini ne kadar optimize ettiklerine bağlı bir durum. (Şuan Garuda plazmadayım en ufak bir kasma yok(Linux))
6-Microsoft'un işlemci seçme saçmalığına dönmesi gibi ve Windows 8'den 10'a ücretsiz yükseltme verdikleri gibi Windows 10'dan veya alt sürümlerden Windows 11'e ücretsiz bir şekilde yükseltilebileceğini düşünüyorum/umuyorum.

En İyi Cevap

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
1. Hayır. Resmi Windows 11 Insider sürümü.

2. Sayılır.

3. İstersen geçebilirsin ama kritik hatalarla karşılaşabilirsin.

4. BIOS'dan TPM ayarını açarsan düzelir.

5. Hayır.

6. Şu anlık evet.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Bu arada BIOS'da TPM ayarı yoksa bypass edilebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom