Bunu Microsoft yayınlamadan kim sızdırıyor anlamadım daha gereksinimleri bile yok.
Haftalardır sızıntılar geliyordu, yurt dışı haber siteleri bununla çalkalanıyordu zaten, bizim ülkeye gelmedi.
Ben de bu haberi günler önce söylediğimde çok şaşıranlar oldu fakat o kadar büyük, kocaman bir olay değil.
Uzun bir süredir üzerinde çalışıyorlar. Daha çok görsel odaklı bir güncelleme, 24 Haziran'da tanıtılacaktı zaten.
"Son 10 yılın en büyük güncellemesi" denilecek bir güncelleme gelecek dediler. Başlarda "20H2" zannediliyordu.
Fakat gelen görsel sızıntıları ve bu paylaşımda saat 11'i tanıtma zamanı belirlemeleri, Windows 11 şüphelerini artırdı.
Tanıtılmasına birkaç gün kalmışken sızdırılmasına da pek şaşırmadım, izlenimlerim olumlu yönde fakat gelişme aşamasında.
Ben bu hâlini bile sevdim. Daha yumuşak, tatlı ve kaliteli simgelere sahip. Genel renk ve tema da hoşuma gitti, daha da iyi olur.
Çoğu kişinin "Iyy, bu ne?" deme sebepleri yeni görmelerinden dolayı, alışılan Windows'tan farklı ve biraz yuvarlak temaya sahip.
Tam olarak çıktığı zaman ise daha tam tamamlanmamış şekilde sızdırılan bu geliştirici sürümü ile illaki aynı şekilde kalmaz, sabır.