DenizAktaş
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşım güvenli değil derken tabii ki kendi yaptığına güvenebilirsin senin için dememiştim zaten onu. Senin editlediğin Windowsu indirmek isteyenler için demiştim güvenli değil diye. Düzenlenmiş ISO'lar büyük güvenlik riskleri barındırıyor. Senin editlediğin ISO dosyasına kim neden güvensin?Kendi düzenlediğim, orijinal Windows ISO'su mu güvenli değil? Kendi ellerim ile düzenledim? Şaka yapıyor olmalısınız. Başkasının güvenip, güvenmesi de kişiye bağlı, kimseye zorla bir şey kurduramam zaten aklına yatmıyorsa da kurmaması onun için daha iyi.
Ek olarak Atlas dediğiniz OS nasıl açık kaynak? Windows kapalı kaynak bir OS. El ile düzenlenip, yapılanların yazılması onu açık kaynak veya başka bir şey onu açık kaynak olmasını sağlamaz. Sizde çok büyük bilgi eksikliği var. Bununla birlikte RAM tüketim konusunu bende düşürebilirim ama sistemin aksi bir durumunda çalışmasına devam etmesi gerekiyor. Arka planda yedek almayı kapattıktan sonra, Windows raporunu kapattıktan sonra, bir tane sistem geri yükleme yaptığınızda çökecek OS'yi övmeniz zaten ayrı mesele. Ek olarak bahsettiğiniz OS güvenlik konusunda benim ISO'mun yanına yaklaşamaz, önce sistemden kaldıralan bileşenlere bir bakın O sistem de hayrına kapatılmıyor arka plandaki işlemler.
Bahsettiğiniz kısım buradaki ise sadece icon. Ayrıntılara girerseniz göremezsiniz. Başka bir yerde varsa ekran görüntüsü paylaşır mısınız.?
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca evet bilmiyorsan öğren Atlas OS performansı olumsuz etkileyen bütün faktörleri ortadan kaldırarak Windows'u geliştiren açık kaynaklı bir OS projesi. Dünyaca bilinirliği de yüksek ve büyük bir topluluğa sahip. Güvenlik konusunda benim ISO'mun yanına yaklaşamaz diye bir cümle kurman da komik olmuş, güzel ego ve bilgisizlik.
Daha fazla öğrenmek istersen:
Atlas OS Github
https://atlasos.net/
Bu tip konularda gezen arkadaşlar için tekrar söylüyorum internette kişiler tarafından editlenmiş ne idüğü belirsiz ISO'ları indirip bilgisayarınızda denemeyin, kullanmayın.