- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir tester değilim ve bu sürümleri topluluk için yapmıyorum öncelikle bu bilgiyi vereyim. Kendim ve çevremdeki insanlar için hazırlıyorum daha sonrasında belki aynı istekleri olan kişiler vardır diyerek paylaşımı gerçekleştiriyorum.merhaba windows 10 normal ile bu versiyonun 3-4 farklı oyunda karşılaştırmalı fps değerlerini videoya çekerseniz çok iyi olur input lagları da görsek daha iyi olur
Bazı sistemlerde olduğu gibi özel regedit dosyaları veya cmd komutları çalıştırmıyor sistem. Sadece gereksiz sistem uygulamalarını ve birkaç hizmet kapatılmış hali olarak düşünebilirsiniz.
Performans olgusunu şu şekilde düşünebilirsiniz, düz Home sürümü 100 FPS veriyorsa, bu ISO 115-120 FPS'ye çıkartır, daha detaylı düzenlenmiş ISO'larda 130'ları görebilirsiniz fakat benim için önemli olan stabilite, güvenlik ve ihtiyacım olan bazı servislerden dolayı zaten bu kadar detaya istesemde giremem.
Yıllardır profesyonel olarak ISO düzenleyen kişilerin ISO'suyla bunu da karşılaştırmak çok doğru bir yaklaşım olmayacaktır.