Bios' a gir periphals kısmından AMD Cpu fTPM' i aç.
Detaylıca test edip geri bildirim yapacağım Microsoft'a. Herhangi bir sorunda W10'a geri döneceğim. Çok oyun oynayanların driver'dan dolayı yüklemesini tavsiye etmem ama test ettiğim oyunlarda W10'dan fark göremedim.İnsider sürümünü günlük kullanacağınız sisteme kurmanızı önermiyorum. Henüz tam sürüm değil birçok hata var driver sorunu yaşarsınız güvenlik açıkları var. Henüz tamamlanmış bir işletim sistemi yok elimizde. Adı üstünde İnsider programı geliştiricilere yönelik bir program. Microsoft insanları tester olarak kullanıyor. Bu sayede nihai sürümü çıkaracak geri dönütler sayesinde. İlla deneyecekseniz sanal bilgisayara kurun.
Kendini developer olarak görüyorsan tabii ki incele. Senin için var bu sürüm.Detaylıca test edip geri bildirim yapacağım Microsoft'a. Herhangi bir sorunda W10'a geri döneceğim. Çok oyun oynayanların driver'dan dolayı yüklemesini tavsiye etmem ama test ettiğim oyunlarda W10'dan fark göremedim.
Henüz bir sıkıntı yaşamadım o konuda sanırım geri dönük uyumluÇok oyun oynayanların driver
Güncelleme şeklindegüncelleme şeklinde mi geliyor? diski sıfırlamak zorunda mıyım?
peki geri win 10'a dönebiliyor muyum?Güncelleme şeklinde
Hiçbir fikrim yokpeki geri win 10'a dönebiliyor muyum?