Neler Yeni

Windows 11 kurulmuyor

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Windows 11'i microsoft'un kendi sitesinden indirdim. Kurulmasını bekledim fakat 3/3 hepsini tamamladıktan sonra kendi kendine kapandı. Daha sonra aklıma ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyebileceğim geldi.

Öncelikle pc sistem durumu denetimini indirmem gerektiğini söyledi. İndirdi ve sistem gereksinimlerimin yetersiz dedi. Sonradan tekrar denetlediğimde ise bu sefer onayladı. Bunlardan hemen sonra windows uptade'e gelip indirmesini istedim. %20 de hata verip yeniden başlatılma gerekli dedi. Yeniden başlatılıp tekrar yüklemesini istediğimde bu sefer %100 oldu, fakat yine yeniden başlatmamı istedi.

Usb bellek ile kurmak istediğimde ise anakart garip bir şekilde hiç bir usb belleği algılamadı. Laptopuma taktığımda çalışıyordu, usb bellekte sorun yok. Garip olan klavye, mouse vs. onlarda sorun çıkarmıyordu.

Windows 11'i kurmama yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem özelliklerim;

AMD Ryzen 5 2600
MSİ VENTUS GTX 1650 OC
MSİ B450M-A PRO MAX
G.SKİLL 2X8 3200MHz
SHARKOON SHP650v2
KİNGSTONE 240GB M.2
SEAGATE 1TB HDD

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
Windows 11'i microsoft'un kendi sitesinden indirdim. Kurulmasını bekledim fakat 3/3 hepsini tamamladıktan sonra kendi kendine kapandı. Daha sonra aklıma ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyebileceğim geldi.

Öncelikle pc sistem durumu denetimini indirmem gerektiğini söyledi. İndirdi ve sistem gereksinimlerimin yetersiz dedi. Sonradan tekrar denetlediğimde ise bu sefer onayladı. Bunlardan hemen sonra windows uptade'e gelip indirmesini istedim. %20 de hata verip yeniden başlatılma gerekli dedi. Yeniden başlatılıp tekrar yüklemesini istediğimde bu sefer %100 oldu, fakat yine yeniden başlatmamı istedi.

Usb bellek ile kurmak istediğimde ise anakart garip bir şekilde hiç bir usb belleği algılamadı. Laptopuma taktığımda çalışıyordu, usb bellekte sorun yok. Garip olan klavye, mouse vs. onlarda sorun çıkarmıyordu.

Windows 11'i kurmama yardımcı olabilir misiniz ?

Sistem özelliklerim;

AMD Ryzen 5 2600
MSİ VENTUS GTX 1650 OC
MSİ B450M-A PRO MAX
G.SKİLL 2X8 3200MHz
SHARKOON SHP650v2

KİNGSTONE 240GB M.2
SEAGATE 1TB HDD
Rufus ile gpt olarak yazdır isoyu hocam ve ilk 2 seçeneğin tikini kaldır.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
bu video yardımcı olabilir, ben hep bu videodaki gibi kuruyorum hiç sıkıntı çıkmadı
video

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufus ile gpt olarak yazdır isoyu hocam ve ilk 2 seçeneğin tikini kaldır.
gpt olarak yazdırdım, ilk iki tik açıktı ama şuan dosya gezgininde ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor maalesef. Laptoptan attım usb ye.

bu video yardımcı olabilir, ben hep bu videodaki gibi kuruyorum hiç sıkıntı çıkmadı
video
Ben usb belleğe attım ama bilgisayar görmüyor direk.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
gpt olarak yazdırdım, ilk iki tik açıktı ama şuan dosya gezgininde ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor maalesef. Laptoptan attım usb ye.

Ben usb belleğe attım ama bilgisayar görmüyor direk.
Laptopta gözükmüyormu flash bellek şuan

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan
Tamam kasanın neresine takıyorsun usbyi
Direk anakarta takıyorum.

Anakartta sorun olsa klavye, mouse, kulaklık vs. onları da algılamaması lazım. Ama onlarda sorun yok

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
Direk anakarta takıyorum.

Anakartta sorun olsa klavye, mouse, kulaklık vs. onları da algılamaması lazım. Ama onlarda sorun yok
Kasanın arka girişinemi yoksa ön girişinemi takıyorsun

KaawnRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kaan

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Açılışta biosa girip boot kısmında usb belleği ilk üst sıraya al f10 kaydet çık.

Top Bottom