KaawnRR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68
- İsim
- Kaan
Windows 11'i microsoft'un kendi sitesinden indirdim. Kurulmasını bekledim fakat 3/3 hepsini tamamladıktan sonra kendi kendine kapandı. Daha sonra aklıma ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik bölümünden güncelleyebileceğim geldi.
Öncelikle pc sistem durumu denetimini indirmem gerektiğini söyledi. İndirdi ve sistem gereksinimlerimin yetersiz dedi. Sonradan tekrar denetlediğimde ise bu sefer onayladı. Bunlardan hemen sonra windows uptade'e gelip indirmesini istedim. %20 de hata verip yeniden başlatılma gerekli dedi. Yeniden başlatılıp tekrar yüklemesini istediğimde bu sefer %100 oldu, fakat yine yeniden başlatmamı istedi.
Usb bellek ile kurmak istediğimde ise anakart garip bir şekilde hiç bir usb belleği algılamadı. Laptopuma taktığımda çalışıyordu, usb bellekte sorun yok. Garip olan klavye, mouse vs. onlarda sorun çıkarmıyordu.
Windows 11'i kurmama yardımcı olabilir misiniz ?
Sistem özelliklerim;
AMD Ryzen 5 2600
MSİ VENTUS GTX 1650 OC
MSİ B450M-A PRO MAX
G.SKİLL 2X8 3200MHz
SHARKOON SHP650v2
KİNGSTONE 240GB M.2
SEAGATE 1TB HDD
Öncelikle pc sistem durumu denetimini indirmem gerektiğini söyledi. İndirdi ve sistem gereksinimlerimin yetersiz dedi. Sonradan tekrar denetlediğimde ise bu sefer onayladı. Bunlardan hemen sonra windows uptade'e gelip indirmesini istedim. %20 de hata verip yeniden başlatılma gerekli dedi. Yeniden başlatılıp tekrar yüklemesini istediğimde bu sefer %100 oldu, fakat yine yeniden başlatmamı istedi.
Usb bellek ile kurmak istediğimde ise anakart garip bir şekilde hiç bir usb belleği algılamadı. Laptopuma taktığımda çalışıyordu, usb bellekte sorun yok. Garip olan klavye, mouse vs. onlarda sorun çıkarmıyordu.
Windows 11'i kurmama yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem özelliklerim;
AMD Ryzen 5 2600
MSİ VENTUS GTX 1650 OC
MSİ B450M-A PRO MAX
G.SKİLL 2X8 3200MHz
SHARKOON SHP650v2
KİNGSTONE 240GB M.2
SEAGATE 1TB HDD