Bende yeni sistem topladım bu güne kadar hep 10 kullanmıştım 11 e geçtim ve kesinlikle güncel sistemlerdr geçilmesi gerekiyor 11 e geçin derimAm5 sisteme geçtim. Format atacağım. Sizce tekrar 10 pro mu kurayım. 11e geçeyimmi? 10 pro daha performanslı diyorlar fakat 11 ile ddr5 daha uyumluymuş?
Merhaba Windows 11 gec knk yavastan alismaya basla aralik ayinda Windows 10 icin guvenlik guncellemeri gelmiyecek yani windows 10 un desteklemeyecekler artik.Am5 sisteme geçtim. Format atacağım. Sizce tekrar 10 pro mu kurayım. 11e geçeyimmi? 10 pro daha performanslı diyorlar fakat 11 ile ddr5 daha uyumluymuş?
Bilmiyorum öyle duymuştum
Duzenleme: tam olarak ekim 2025 te bitiyor Windows 10 un destegiMerhaba Windows 11 gec knk yavastan alismaya basla aralik ayinda Windows 10 icin guvenlik guncellemeri gelmiyecek yani windows 10 un desteklemeyecekler artik.
Windows 11 direkt benceAm5 sisteme geçtim. Format atacağım. Sizce tekrar 10 pro mu kurayım. 11e geçeyimmi? 10 pro daha performanslı diyorlar fakat 11 ile ddr5 daha uyumluymuş?