Neler Yeni

Windows 11 Multimedya Paneli

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Dostlar win 10’da olan bu multimedya panelini win 11’de kullanabilir miyim? Bunun bir yöntemi var mıdır? Ya da önerebileceğiniz uygulama, eklenti vs var mıdır? Teşekkürler.

Ekler

• IMG_0908.jpeg
    IMG_0908.jpeg
    126.8 KB · Hit: 44
En İyi Cevap
Muhtemelen yeni bir sürümü üzerinde çalıştıkları için bunu getirmediler. Zaten 10'daki de kafam kadar saçma ***** bir şeydi. Daha minimal basit bir şeye döndürürlerse 11'de de iş görebilir. Bildiğim kadarıyla 11'de kullanmanın bir yolu yok.
Bu araca bir bakabilirsiniz ne kadar karşılar ayrı mesele.

Ek olarak şuna da bir göz atabilirsiniz, pek çalışacağını sanmıyorum ama Windows'un sağı solu belli olmaz :)

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Muhtemelen yeni bir sürümü üzerinde çalıştıkları için bunu getirmediler. Zaten 10'daki de kafam kadar saçma ***** bir şeydi. Daha minimal basit bir şeye döndürürlerse 11'de de iş görebilir. Bildiğim kadarıyla 11'de kullanmanın bir yolu yok.

Ek olarak şuna da bir göz atabilirsiniz, pek çalışacağını sanmıyorum ama Windows'un sağı solu belli olmaz :)

En İyi Cevap

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam çok çok teşekkür ederim. Biraz garip çalışsa da ikinci vermiş olduğunu linkteki (ModernFlyouts) uygulama işime yaradı. Gerçekten çok teşekkür ederim, ilaç gibi geldi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,329
Üyeler
166,915
Son üye
Şiyarşah
Top Bottom