Windows 11 nasıl kurulur?

muraterol

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar, daha önce hiçbir Windows'u kendim kurmadım; nasıl kurulur, ne yapılır asla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bildiğim kadarıyla Windows 11 kurmak için USB belleğe gerek var. Elimde Syrox marka 32 GB USB flash sürücü var; bu işe yarar herhalde. Şimdi ben en sağlıklı şekilde, Windows nasıl kuruluyorsa öyle kurmak istiyorum. Bana adım adım ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim. Video falan varsa da atabilirsiniz; ama ben yine de ihtiyacım olduğunda soru sorabileceğim birileri olsun istiyorum. Ve bir de bana şunu söylerseniz sevinirim: Windows 11'i kurarken herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı? Çünkü o tarz durumlarda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

Arkadaşlar, daha önce hiçbir Windows'u kendim kurmadım; nasıl kurulur, ne yapılır asla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bildiğim kadarıyla Windows 11 kurmak için USB belleğe gerek var. Elimde Syrox marka 32 GB USB flash sürücü var; bu işe yarar herhalde. Şimdi ben en sağlıklı şekilde, Windows nasıl kuruluyorsa öyle kurmak istiyorum. Bana adım adım ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim. Video falan varsa da atabilirsiniz; ama ben yine de ihtiyacım olduğunda soru sorabileceğim birileri olsun istiyorum. Ve bir de bana şunu söylerseniz sevinirim: Windows 11'i kurarken herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı? Çünkü o tarz durumlarda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
VALLA TAM BENDE BÖYLE Bİ KONU AÇCAKTIM HOCAM İYİ OLDU BU İNŞALLAH BİRİ YAZAR

Son düzenleme:
BEN İZLEDİM HOCAM ANLAYAMADIM SİZDE İZLEYİN ANLARSANIZ BANADA ANLATIRSINIZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TPM OLAYINI ANLAYAMADIM HOCAM AMA Bİ ŞEKİL HALLEDİLİR
ben de yakın zamanda ilk defa attım hiç korktuğum gibi değildi çok basitti tam olarak nereyi anlamadınız?

BENİM %93 ZİHİNSEL ENGELİM VAR HOCAM ANLAYAMIYORUM ANLAMAM İÇİN DETAYLI MAYMUNA ANLATILIR GİBİ ANLATILMASI LAZIM
video izleyip anlamadıysan yazarak hiç anlamazsın emin ol korkacak bir şey yok techworm kanalından izleyebilirsin o iyi anlatıyor karışık değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri