Neler Yeni

Windows 11 ne Durumda?

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Windows 11 ne durumda, hatalar var diyolardı düzeldimi, windows 10 da kalmaya devam etmelimiyim ?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Win 10'da da kalabilirsin bi sureligine ben windows 11 kullanıyorum gayet memnunum hic bir sorununa denk gelmedim oyun performansi da az da olsa artti gibi

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut
Win 10'da da kalabilirsin bi sureligine ben windows 11 kullanıyorum gayet memnunum hic bir sorununa denk gelmedim oyun performansi da az da olsa artti gibi
oyunlarda vesaire performansı nasıl şuan acaba win11 in ? uyumsuzluk sorunu yaşanıyor mu ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
oyunlarda vesaire performansı nasıl şuan acaba win11 in ? uyumsuzluk sorunu yaşanıyor mu ?
Ben de win 11 kullanıyorum oyun anlamında bir sıkıntı yaşamadım lakin bazı buglar var ve giderilmiyor. Arama kısmı genelde buga giriyor fotoğrafları kapatman için alttan kapatamıyorsun illa açıp tek tek kapatmalısın. Ben iş içinde kullanıyorum o yüzden biraz sıkıntılı. Ama oyunlarda falan sıkıntı yaşamadım iş için ise erken gibi win 10 da kalma taraftarıydım ama mecbur 11 e formatladım bir deneyeyim diye geçmeye üşeniyorum artık.

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
ben de uzun süredir kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım

BabaVoss7

80+ Silver
Yeni gelen güncellemeyle ilgimi çekti bende bugün geçmeyi düşünüyorum. Kaç yıl oldu bence baştaki kadar sorunlu değildir

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1

KlausM

80+ Silver
Ben de win 11 kullanıyorum oyun anlamında bir sıkıntı yaşamadım lakin bazı buglar var ve giderilmiyor. Arama kısmı genelde buga giriyor fotoğrafları kapatman için alttan kapatamıyorsun illa açıp tek tek kapatmalısın. Ben iş içinde kullanıyorum o yüzden biraz sıkıntılı. Ama oyunlarda falan sıkıntı yaşamadım iş için ise erken gibi win 10 da kalma taraftarıydım ama mecbur 11 e formatladım bir deneyeyim diye geçmeye üşeniyorum artık.
ara kısmındaki bug beni çileden çıkıyorıyor heleki oyun esnasında

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Ben windows 11 geldikten yaklaşık 2-3 ay sonra kullanmaya başladım ve ciddi anlamda hiç ama hiçbir sorun yaşamadım gayet memnunum. Kaldığım yerden sorunsuz bir şekilde devam ettim. En başlarda fazla bellek kullanımı gibi sorunları vardı ve bu tarz ciddi sorunların olacağını tahmin etmiştim. Bu sorunlar giderildikten sonra geçtim.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Kanka valoranttaki tpm 2.0 hatası var bildiğim onu çözemiyorum not işlemcim ryzen
Onu biosdan halledebiliyorsun. Win 11e yukseltince oluyor bi ayari acman lazim biostan youtubede tutorial vardir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom