efeakbogaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
arkadaşlar bu beta falan değil 5 ekimde tam sürüm olarak microsoft tarafından resmi olarak çıktı
Hatasız proje olmaz tabii ki hatalar olacak bu bakış açısı çok yanlışNeden bu kadar sabırsızlıkla bekliyorsunuz ki? İki - üç gün içerisinde görürüz forumda Windows 11 sorunlarını![]()
bro geldı mı guncelleme bende de boyle dıyor 1 saat once bastım denetlemeyeWindows update den güncelle deyince şöyle yazı verdi yarım saat önce temiz kurulumla geçicem ben driverlar yazılım sıkıntısı vermez inşallah
bro geldı mı guncelleme bende de boyle dıyor 1 saat once bastım denetlemeye
Bu sekılde lısans sorunu olmaz degıl mı?Ve dosyaların oyunlarının hepsı kaldı mı?Alıntıyı görüntüle
Şu anda bende Windows 11 kurulu. Dileyenler Windows 11 Yükleme Yardımcısı ile elle güncelleyebilirler. Beklemeye gerek yok. O aracı gece indirmiştim ve gündüz vaktinde Windows'u güncellemiştim.
Sorun yaşamadım etkinleştirme ile ilgili.Bu sekılde lısans sorunu olmaz degıl mı?Ve dosyaların oyunlarının hepsı kaldı mı?
fTPM açık mı peki? CSM de kapalı olması lâzım.
TesekkurlerSorun yaşamadım etkinleştirme ile ilgili.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fTPM açık mı peki? CSM de kapalı olması lâzım.
Bence büyük konuşma illa dönmek zorunda kalırsın.Bir daha Windows 10 a dönmem.
Temiz kurulum ile geçtim. Böyle çok büyük can sıkacak sorun olmazsa döneceğimi zannetmiyorum tasarım açısından beğendim Windows 11i. Windows 10 kullanırken canımı çok sıkan bir sorun vardı. Kablosuz mouse kullanıyorum. Bilgisayar uyku moduna geçemiyordu siyah ekran oluyordu 3 saniye sonra ekran geri geliyordu. Windows 11 de böyle bir problem olmadı. Windows 11 update güncellemelerini 2-3 dakikada halletti. Açılış hızım aynı. Yeni tasarıma alışmak zaman alıcak. Anakarta gömülen keylerden almıştım format atarken ürün anahtarım yok dedim. Format attıktan sonra otomatik etkinleştirmiş ürün anahtarını. Arka plan uygulamalarını kaldırmışlar herhalde onları göremedim.Bence büyük konuşma illa dönmek zorunda kalırsın.![]()
Geldi reisÇıkmadı mı şu meret