Windows 11 Nerede Kaldı?

arkadaşlar bu beta falan değil 5 ekimde tam sürüm olarak microsoft tarafından resmi olarak çıktı

Neden bu kadar sabırsızlıkla bekliyorsunuz ki? İki - üç gün içerisinde görürüz forumda Windows 11 sorunlarını 😬
Hatasız proje olmaz tabii ki hatalar olacak bu bakış açısı çok yanlış

Windows update den güncelle deyince şöyle yazı verdi yarım saat önce temiz kurulumla geçicem ben driverlar yazılım sıkıntısı vermez inşallah
bro geldı mı guncelleme bende de boyle dıyor 1 saat once bastım denetlemeye

bro geldı mı guncelleme bende de boyle dıyor 1 saat once bastım denetlemeye
1633435060092.png

Şu anda bende Windows 11 kurulu. Dileyenler Windows 11 Yükleme Yardımcısı ile elle güncelleyebilirler. Beklemeye gerek yok. O aracı gece indirmiştim ve gündüz vaktinde Windows'u güncellemiştim.

Windows Update'e gelmesini bekliyorum sistemim karşılıyor

geçmeyi düşünmüyordum ama yine de tuhaf geldi o.O2o.O2
1633438389906.png

Bence büyük konuşma illa dönmek zorunda kalırsın. :)
Temiz kurulum ile geçtim. Böyle çok büyük can sıkacak sorun olmazsa döneceğimi zannetmiyorum tasarım açısından beğendim Windows 11i. Windows 10 kullanırken canımı çok sıkan bir sorun vardı. Kablosuz mouse kullanıyorum. Bilgisayar uyku moduna geçemiyordu siyah ekran oluyordu 3 saniye sonra ekran geri geliyordu. Windows 11 de böyle bir problem olmadı. Windows 11 update güncellemelerini 2-3 dakikada halletti. Açılış hızım aynı. Yeni tasarıma alışmak zaman alıcak. Anakarta gömülen keylerden almıştım format atarken ürün anahtarım yok dedim. Format attıktan sonra otomatik etkinleştirmiş ürün anahtarını. Arka plan uygulamalarını kaldırmışlar herhalde onları göremedim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    225.5 KB · Hit: 37
Bi ben beğenmedim galiba.
Bana göre Windows 10 çok daha stabil ve seri çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,783
Üyeler
190,804
Son üye
xlorz
Geri