Neler Yeni

Windows 11 OEM yardım

Hzsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Kartal
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Win 11Pro için oem key almayı düşünüyorum ve bunların anakartam gömüldüğünü okudum. Ben sistemimi satmak istediğimde vb 2.elde bi sıkıntı olur mu karşı taraf için ve bu oem keyi istediğim zaman silebilme şansım var mı anakartı elden çıkarırken vb

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
anakarta gömüyo sonuçta bırak da adam kullansın 30tl bir şeye alcaksın zaten

Hzsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarta gömüyo sonuçta bırak da adam kullansın 30tl bir şeye alcaksın zaten
Yok hocam fiyatında değil. Adam belki başka bir win sürümü kullanmak ister pro dışında veya 11 dışında ona bi sıkıntı çıkarır mı açısından sordum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
bilmiyorum hocam kusura bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
yolcu arslan
Üzerinde kalsın usta bendede var verdim kendime yeni oem anahtar aldım yeni bilgisayar için. Ne güzel işte üzerinde lisaslı veriyorsun.
Kaldırma yöntemleri var elbette de değmez bence yapma.

Nssng

80+
Yok hocam fiyatında değil. Adam belki başka bir win sürümü kullanmak ister pro dışında veya 11 dışında ona bi sıkıntı çıkarır mı açısından sordum
Öyle bir sıkıntı çıkmaz hocam başka bir sürüm kullanmak istiyorsa keyini girer kullanır.

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Win 11Pro için oem key almayı düşünüyorum ve bunların anakartam gömüldüğünü okudum. Ben sistemimi satmak istediğimde vb 2.elde bi sıkıntı olur mu karşı taraf için ve bu oem keyi istediğim zaman silebilme şansım var mı anakartı elden çıkarırken vb
Bende aldım OEM key ancak kullanmicam muhtemelen dediğin gibi satarken problem olma ihtimali var internete baktım konu hakkında bişey bulamadım şu anlık kullanmamak daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aldım OEM key ancak kullanmicam muhtemelen dediğin gibi satarken problem olma ihtimali var internete baktım konu hakkında bişey bulamadım şu anlık kullanmamak daha iyi
Yada kullan gitsin muhtemelen bir süre sonra kendi kendine uçar. Ucmazsada alan arkadaşa lisans hediye etmiş olursun işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
Hayır anakartı satarken neden sorun olsun. Anakarta gömülü dediği şey tutup anakarta bir şey kurup işlemiyor sadece donanım id sinden o kartı tanıyor ve otomatik lisanslıyor. Bunlar retail keyler toplu satış keyleri illegal bir olay yok.

Hzsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır anakartı satarken neden sorun olsun. Anakarta gömülü dediği şey tutup anakarta bir şey kurup işlemiyor sadece donanım id sinden o kartı tanıyor ve otomatik lisanslıyor. Bunlar retail keyler toplu satış keyleri illegal bir olay yok.
Anakartın garantisi ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mu peki

Top Bottom