Evet olur. Yükseltme kaynaklı bazen böyle problemler olabiliyor. İstersen ekran kartının sürücüsünü NVİDİA ise DDU, AMD ise Amd uninstaller ile kaldır ve tekrardan kur.Güncelleme ile windows 10 'dan windows 11 'e geçmiştim ve valorant gibi oyunlarda fps dropları yaşıyorum temiz kurulum yapmanın performansa bir katkısı olur mu?
Windows 10 Şuan Çoğu Oyunda Daha Çok Performans VermektedirGüncelleme ile windows 10 'dan windows 11 'e geçmiştim ve valorant gibi oyunlarda fps dropları yaşıyorum temiz kurulum yapmanın performansa bir katkısı olur mu?
bende düşünüyorum hangisini yüklesem diye windows 10 ile 11 arasında kaldımWindows 10 Şuan Çoğu Oyunda Daha Çok Performans Vermektedir
Hocam Win 10 İle Win 11 Arasında Sadece Görsel Farklar Var Onun Dışında Fark Görmedimbende düşünüyorum hangisini yüklesem diye windows 10 ile 11 arasında kaldım
windows 10 u yükleyecek olursam elimde zaten halihazırda bir windows 10 bellek varHocam Win 10 İle Win 11 Arasında Sadece Görsel Farklar Var Onun Dışında Fark Görmedim
Windows 10 Home Single Language Yükle Hafif Bir Sistem Hocamwindows 10 u yükleyecek olursam elimde zaten halihazırda bir windows 10 bellek var
Temiz kurulum yapmadan geçince sıkıntı oluyor. Mutlaka format şeklinde kurun win 11'i performansı çok etkiliyor.Güncelleme ile windows 10 'dan windows 11 'e geçmiştim ve valorant gibi oyunlarda fps dropları yaşıyorum temiz kurulum yapmanın performansa bir katkısı olur mu?