Windows 11 "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA "hatası

Reaksiyon skoru
0
Merhaba
uzun süredir page fault in nonpaged area hatası alıyorum ve nedenini bulamıyorum
genellikle oyun oynarken klavye kısayolu ile ses kısmak için kullandığımda ya da oyundan alt tab atıp çok sık kullanmadığım programlar açınca alıyorum hatayı
nasıl düzeltebilirim acaba ?

Ekler

• resim_2022-06-11_152535274.png
    resim_2022-06-11_152535274.png
    670.1 KB · Hit: 84
C:\Windows\Minidump klasöründeki dmp dosyalarına sağ tıklayıp kopyala deyin. Ardından masaüstünde yeni bir klasör oluşturup kopyalamış olduğunuz dmp dosyalarını buraya yapıştırın. Bu klasörü de herhangi bir siteye yükleyip burada paylaşın.

C:\Windows\Minidump klasöründeki dmp dosyalarına sağ tıklayıp kopyala deyin. Ardından masaüstünde yeni bir klasör oluşturup kopyalamış olduğunuz dmp dosyalarını buraya yapıştırın. Bu klasörü de herhangi bir siteye yükleyip burada paylaşın.

Merhaba
uzun süredir page fault in nonpaged area hatası alıyorum ve nedenini bulamıyorum
genellikle oyun oynarken klavye kısayolu ile ses kısmak için kullandığımda ya da oyundan alt tab atıp çok sık kullanmadığım programlar açınca alıyorum hatayı
nasıl düzeltebilirim acaba ?
Windows İnsider da olduğunuz için bu hatalar oluyor olabilir. Size tavsiyem normal Windows 11 kullanmanızdır.

Vanguard yazılımını ve Razer yazılımlarını kaldırın.

Klavyenizin RGB ile ilgili yazılımı varsa kaldırın.

BIOS'unuzu 3802 sürümüne güncelleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,681
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri