Neler Yeni

Windows 11 Pro Lisans Önerisi?

gmeydan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Galip Meydan
merhaba aranızda olmaktan mutluyum çok tecrübem olmadığı için bilen birinden yardım talep ediyorum. fredos yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım windows 11 pro sistem yükledi ama sağ alt köşede windows etkinleştir hatası veriyor sürekli ve sinir edici bir durum bir çok değişken fiyatlarla lisans satılıyor hangisini alacağımı şaşırdım retail key mi almalıyım yoksa oem key mi lütfen bilen biri yardımcı olsun.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,936
İsim
Emre Zengin
merhaba aranızda olmaktan mutluyum çok tecrübem olmadığı için bilen birinden yardım talep ediyorum. fredos yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarcım windows 11 pro sistem yükledi ama sağ alt köşede windows etkinleştir hatası veriyor sürekli ve sinir edici bir durum bir çok değişken fiyatlarla lisans satılıyor hangisini alacağımı şaşırdım retail key mi almalıyım yoksa oem key mi lütfen bilen biri yardımcı olsun.

+++++ aynı durum
Bende merak ediyorum
https://www.lazimbana.com/windows-11-pro-lisans-anahtari-tren-p-LB14470XEXT9 bu satıcıdan alabilirsiniz.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Retail key sistemle eşleşiyor ve sürekli kullanabiliyorsunuz. Mak key ne zaman kapanacağı belli olmayan bir key türü. Fiyat performans olarak sizin kararınız birazda şans.

gmeydan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Galip Meydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ana karta oem lisans gömülüyormuş yeni öğrendim Windows 11 Pro OEM Lisans ürününden satın aldım şükür kurtuldum etkinleştirme derdinden

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu

Oem key anakarta gömülüyor anakart değiştirirsen key gider. Retail almak daha mantıklı. Retail key windows hesabına işleniyor ve farklı bilgisayarda kullanabiliyosun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben saglam lisans'tan alıyorum hep bu aralar fiyatlar pahalandı ama pintipin diye bi site önerdi arkadaş birine ordan aldık sıkıntı çıkmadı.

gmeydan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Galip Meydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisyarımı yeni aldım ciddi bir sorun çıkmadığı sürece ana kartı değiştirme zorunluluğum olmaz umarım bilgi için teşekkürler

gmeydan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Galip Meydan
Windows 11 Pro OEM Lisans ürününü soruyorsan evet kullaanıyorum gerçekten çok memnun kaldım piyasanın 10/20 tl üstünde veriyorlar ancak oem olduğuna eminim kontrol ettim deneme amaçlı bilgisayarımı formatladım hiç bir şekilde lisans sormadı dirket satın aldığım lisans ile etkinleştirdi eğer ihtiyacın varsa tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Derviş Günaydın
Windows 11 Pro OEM Lisans ürününü soruyorsan evet kullaanıyorum gerçekten çok memnun kaldım piyasanın 10/20 TL üstünde veriyorlar ancak oem olduğuna eminim kontrol ettim deneme amaçlı bilgisayarımı formatladım hiç bir şekilde lisans sormadı dirket satın aldığım lisans ile etkinleştirdi eğer ihtiyacın varsa tavsiye ederim.
Sadece güvenilir olması önemliydi benim için. Teşekkürler dönüşün için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom