Neler Yeni

💥💥 Windows 11 pro oem ve office 365 kodlari indirimde

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emir
Daha once bu fiyata oem kod gormedim. Indirime dusmemis ama fiyati cok cok uygun oem olup olmadigini elime ulastiktan sonra kontrol eder eklerim

win 11 pro oem degil siparisi aksam verdim daha teslim edilmedi. Minimum siparis adeti 2 adet tanesi 3tl

office 365 gece siparis verdim hemen teslim edildi 10tl kupon ile 25tl ye dusuyor

Son düzenleme:

KaanZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KAAN KAYA
Daha once bu fiyata oem kod gormedim. Indirime dusmemis ama fiyati cok cok uygun oem olup olmadigini elime ulastiktan sonra kontrol eder eklerim

win 11 pro oem degil siparisi aksam verdim daha teslim edilmedi. Minimum siparis adeti 2 adet tanesi 3tl

office 365 gece siparis verdim hemen teslim edildi 10tl kupon ile 25tl ye dusuyor
oem ne oluyor

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

3 tanesini 16ya aldım burdan
Bedavaya almissiniz ben 27tl ye aldim tanesini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Retail ve oem olmak uzere win lisansini ikiye ayirabiliriz. Retail key kalici degildir formatlarsaniz gidebilir. Oem key anakarta gomulur formatlasaniz da gitmez tek bir cihazda yalnizca kullanilabilir

Son düzenleme:
Home ve Home Single Language için var mı?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ömer faruk

Retail ve oem olmak uzere win lisansini ikiye ayirabiliriz. Retail key kalici degildir formatlarsaniz gidebilir. Oem key anakarta gomulur formatlasaniz da gitmez tek bir cihazda yalnizca kullanilabilir
kupon falan verdi bedavaya geldi gerçekten

neshter

80+ Bronze

Bu simdi formattan sonra gitmeyecek mi?

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ercan Larte
Office 365 ürünleri sıkıntı çıkartıyor. Bahsedilen satıcılar için demiyorum ancak başta çalışıyor, bir süre sonra size verdikleri mail hesabını siliyorlar ve office hesabı geçersiz oluyor. En garantisi office 2021 pro plus retail key satın almak. Telefon ile aktivasyonu hallettikten sonra format atmadığınız müddetçe ömüt boyu garantili.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emir
Office 365 ürünleri sıkıntı çıkartıyor. Bahsedilen satıcılar için demiyorum ancak başta çalışıyor, bir süre sonra size verdikleri mail hesabını siliyorlar ve office hesabı geçersiz oluyor. En garantisi office 2021 pro plus retail key satın almak. Telefon ile aktivasyonu hallettikten sonra format atmadığınız müddetçe ömüt boyu garantili.
hesabin sifresini degistirdikten sonra nasil siliyorlar

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren

bu konularda bılgım çok yokta abı bu w11 anahtarlarını 5-6 bın tl ye satıyolar neden bu çok ucuz

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emir

Bu simdi formattan sonra gitmeyecek mi?
bu gider 50tl olan gitmez

bu konularda bılgım çok yokta abı bu w11 anahtarlarını 5-6 bın tl ye satıyolar neden bu çok ucuz
bazi kodlar tek kullanimlik degil retail kodlar yani kullanim sayisi yuksek olan kodlari satiyor millet. Microsoft teknik direktoru sempozyuma gelmisti yani adamlarin cok da umrunda da degil acikcasi parayi sirketlerden kazandiklari icin cok da kasmiyorlar

Top Bottom