- Konu Sahibi Konu Sahibi
Orasını bilmiyorumbenm w11home senin attıgın linkten alsam etkinleştirebilirmiyim?
Orasını bilmiyorumbenm w11home senin attıgın linkten alsam etkinleştirebilirmiyim?
Ben burdan 99tl ye aldim 5dk da teslim edildi ve aktif ettim hocam 9tl ye etkinlestirme bile etkinlestirmez benceben de aldım bana da mak yolladılar. İletişime geçtim pişkin pişkin 5 tl ye retail bulursanız söyleyin biz alalım diyorlar. Almayın bunlardan. Sağlam Bilişim olan
ya 3 adet diyorlar ya bir de. volume-mak oldugu için 3 kodu da aynı yollamışlar milleti dolandırıyorlarBen burdan 99tl ye aldim 5dk da teslim edildi ve aktif ettim hocam 9tl ye etkinlestirme bile etkinlestirmez bence
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı Retail - HepLisans - Dijital Lisanslar Windows ve Daha Fazlası
Windows 11 Pro Lisans Anahtarı satın aldığınızda mail adresinize ve hesabınıza en geç 1 saat içerisinde tesllim edilecektir.heplisans.com.tr
Siz sağlam bilişimden mi aldınızben de aldım bana da mak yolladılar. İletişime geçtim pişkin pişkin 5 tl ye retail bulursanız söyleyin biz alalım diyorlar. Almayın bunlardan. Sağlam Bilişim olan
evetSiz sağlam bilişimden mi aldınız