Neler Yeni

Windows 11 pro yerel hesap açtırtmıyor

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ustam
Bugün format atacam eskisi gibi Windows 11 pro en son sürümü kuracamda bundan 4 5 ay önce atarken internet bağlantısı şart gibi istemişti komşunun modemi getirip öyle geçmiştim normalde adaptör kullanıyom şimdi yine internet bağlantısını bana şart eder mi? bu microsoft hesabını girmeden yerel hesap açmak istiyorum nasıl yaparım zorluyor

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Onur Erçakır
Rufus ile kurulum diski oluştururken o aşamayı iptal etme seçeneği var.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufus ile kurulum diski oluştururken o aşamayı iptal etme seçeneği var.
Rufus kullanmayı bilmiyorum reis hep formatlarımı direk usb seçip içine yüklüyorum öyle yaptım nasıl çözerim başka

goygoy.x

80+
Windows 11 kullanmayın. Her hafta ofisimizdeki bir bilgisayar W11 update sonrası sorun çıkartıyor. Daha bugün 2 tane bilgisayar update sonrası kafayı yedi. Windows ile ilgili hiçbir ayar açılmıyor. Disk yedekleyip format attık, onda bile sorunlar çıktı. haykırıyorum resmen
W11 KULLANMAYIN

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11 kullanmayın. Her hafta ofisimizdeki bir bilgisayar W11 update sonrası sorun çıkartıyor. Daha bugün 2 tane bilgisayar update sonrası kafayı yedi. Windows ile ilgili hiçbir ayar açılmıyor. Disk yedekleyip format attık, onda bile sorunlar çıktı. haykırıyorum resmen
W11 KULLANMAYIN
10 kullansak oda bu sene bitiyor artık reis ne kullanalım valla yapacak bişey yok mecbu4en kullancaö

goygoy.x

80+
W10 bu sene bitmiyor, W10 bu sene güncelleme almayı bırakıyor. Kullandığımız uygulamalar ve oyunlar bir süre daha W10 ile uyumlu çalışmaya devam edecektir. Dua edelim o zamana kadar W11'i mükemmelleştirsinler. Çünkü o kadar sorunlu ki, W10 desteği biterse LİNUX vs. Bile kullanabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,249
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho
Top Bottom