Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

Reaksiyon skoru
131
Çoğunlukla oyun oynanacak bir sistem topladım. Fakat Windows 10'a devam etmek veya 11'e geçmek konusunda kararsızım. 11 ilk çıktığında şikayetler ile doluydu fakat aradan uzun bir zaman geçti. Hatalar ve problemler düzeltildi mi? Artık stabil mi?

11 hala stabil değil ama 10'da kalmak da mantıklı değil bence.

w11'e geçtiğim güne lanet olsun bu arada sadece oyun oynayacaksan home geçin pro fazla ram harcıyor

Çoğunlukla oyun oynanacak bir sistem topladım. Fakat Windows 10'a devam etmek veya 11'e geçmek konusunda kararsızım. 11 ilk çıktığında şikayetler ile doluydu fakat aradan uzun bir zaman geçti. Hatalar ve problemler düzeltildi mi? Artık stabil mi?
Olağan hayatın akışına etki edecek sorunlar yok normal kullanıcıyı ilgilendiren bir durum da yok şuan çoğu sorun üst seviye işlem yapan kişileri etkiliyor onlarda hemen çözüme kavuşuyor 👌 zamanında win7 kullanın oyunlarda FPS artıyor hurafesi geziyordu şimdi de aynı muhabbet win11 için yapıyorlar ilk çıktığından beri kullanıyorum oyunlarda bana engel olacak bir durum yaşamadım şuan mimarlık grafik tasarım ve oyunlara animasyon yapan arkadaşım da win11 kullanıyor.

Pro kullanmanıza gerek yok home yeterli. Neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum problem yaşamadım.

Ben Aralık 2022de windows 11 pro kurdum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

Pro kullanmanıza gerek yok home yeterli. Neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum problem yaşamadım.
Almışken en donanımlısını alayım dedim ne tür farkları var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Aralık 2022de windows 11 pro kurdum. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
FPS düşüşleri droplar falan olmadı mı?

Ben hiç hatayla karşılaşmadım çıktığından beri kullanıyorum bence 11 kullanmalısın ben alışkanlıktan pro kullanıyorum

2021 de 11 ilk tanıtıldıktan 3-4 ay sonra 11'e geçmiştim o zamandır kullanıyorum. hala 10 kadar stabil değil bu bir gerçek ki yakın zamanda 10'a geri bile dönecektim. büyük ihtimal formatla 11 home'a geçerim

Almışken en donanımlısını alayım dedim ne tür farkları var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS düşüşleri droplar falan olmadı mı?
Normal kullanıcı için home sürümü yeterli.

Win 11 gayet stabil pro yu bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,327
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri