Windows 11 Sahte mi?

W7 mi geçer? Siz geçiyorsunuz galiba? Ben hiçbir yere geçmiyorum çünkü. Windows 11 dışında 😎 Bir de en işlevsiz işletim sistemlerini övmeleri yokmu şu forum üyelerinin...
Alıntıyı görüntüle
İşlevsiz demek saçma bence. Win10 ile Win7 arasındaki fark çevrimiçi hesap Windows mağazası ve neredeyse hiç kullanmadığımız birkaç tane uygulama.

Arkadaşlar yani Windows 11 de pek bir değişiklik bana göre Windows 10'un editlenmiş hali gibi geldi sadece bir tema giydirilmiş. Tek değişen şey görev çubuğu bazı şeylerin simgeleri. Ayrıca yeni çıkacak Windows'un ismi Windows 11 değil Windows 10X olacaktı. Bence bu ise Windows 10 iso'sunun düzenlenip tema giydirilmiş hali. Hem nereden sızdırıldığı da muamma. Eğer gerçekse büyük bir hayal kırıklığı.
Windows 10x projesi iptal edildi.

Reis benim eyvallah bilmiyordum ama benim demek istediğim şu linkini koyduğum tema gibi böyle editlenmiş bir sürü Win10 isoları var.
Ben Windows 11'in olacağına inanıyorum. Çünkü Microsoft bunu DEV sürümü olarak yayınladı. Aynı zamanda Tweeter'da Tweet'ini de attı. Lakin ben bunu Microsoft'un bir Windows 10 güncellemesi ile verebileceğini düşünüyorum, MacOS'ta olduğu gibi.

Ben Windows 11'in olacağına inanıyorum. Çünkü Microsoft bunu DEV sürümü olarak yayınladı. Aynı zamanda Tweeter'da Tweet'ini de attı. Lakin ben bunu Microsoft'un bir Windows 10 güncellemesi ile verebileceğini düşünüyorum, MacOS'ta olduğu gibi.
Dediğiniz gibi olursa güzel olur.

Sahte değil geliştirici sürümü. Ben Windows 20 bekliyorum. İma sugu ni kaşte kudasai.

Ayrıca yeni çıkacak Windows'un ismi Windows 11 değil, Windows 10X olacaktı.
Windows 10X projesi iptal edileli çok oldu, o isimle bir Windows gelmeyeceğini açıkladılar.
Geliştirilen tüm özelliklerini de kullanmak üzere sakladılar, ilerideki güncellemelerle getirirler.
Arkadaşlar, Windows 11'de pek bir değişiklik yok. Bana göre Windows 10'un sadece bir tema giydirilmiş hali gibi.
Epey süredir Sun Valley arayüzü üzerinde çalışıyorlardı, gelen güncellemenin görsele de oynayacağı belliydi.
Twitter gibi mecralarda sürekli 11'i vurgulayıp alttan mesaj vermeleri de yakın zamanda tanıtılacağını düşündürttü.

Biliyorsunuz ki daha resmi olarak paylaşılmadı, belki aylar var çıkmasına. Şu anki ISO, sızdırılan geliştirici sürümü.
Eksikler illaki olacaktır, birçok şey tabii ki eksiktir. Zamanla bunların hepsi oturacaktır fakat büyük vaatleri var Microsoft'un.
"Son 10 yılın en büyük güncellemesi olacak." dedikleri güncelleme sadece görsele oynamaz, tam sürüm çıktığında görürüz.
Kısacası ISO'nun sahte olduğunu sanmıyorum. Ne kadar Türkiye basınına yansımasa da Windows 11 beklediğimiz bir şeydi.

Win 10 en nefret ettiğim şeyi şu Allah'ın çarptığı başlat menüsü valla monitörü yırtasım geliyor açılırken kasa kasa vırrt diye geliyor sanki dişlerim sürtünüyor, StartIsBack olmasa kim kurtaracak bundan beni kim bilir...

Windows 10X projesi iptal edileli çok oldu, o isimle bir Windows gelmeyeceğini açıkladılar.
Geliştirilen tüm özelliklerini de kullanmak üzere sakladılar, ilerideki güncellemelerle getirirler.

Epey süredir Sun Valley arayüzü üzerinde çalışıyorlardı, gelen güncellemenin görsele de oynayacağı belliydi.
Twitter gibi mecralarda sürekli 11'i vurgulayıp alttan mesaj vermeleri de yakın zamanda tanıtılacağını düşündürttü.

Biliyorsunuz ki daha resmi olarak paylaşılmadı, belki aylar var çıkmasına. Şu anki ISO, sızdırılan geliştirici sürümü.
Eksikler illaki olacaktır, birçok şey tabii ki eksiktir. Zamanla bunların hepsi oturacaktır fakat büyük vaatleri var Microsoft'un.
"Son 10 yılın en büyük güncellemesi olacak." dedikleri güncelleme sadece görsele oynamaz, tam sürüm çıktığında görürüz.
Kısacası ISO'nun sahte olduğunu sanmıyorum. Ne kadar Türkiye basınına yansımasa da Windows 11 beklediğimiz bir şeydi.
Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. En iyi cevap olarak raporladım. :)

Linux olayını kabul ediyorum ama AMD artık İntelin yıllarca önünde işlemci olarak bence. Ekran kartında ise hiç bulaşmam AMD' ye. Kaldı ki Valorant Linuxda düzgün çalışmıyor. Photoshop vb. bir sürü program ve oyunda aynı. Oyuzden mecburum Windows'a. En azından benim için böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,938
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri